Pevač ne želi da ga povezuju sa politikom 😎

Pevačica Jadranka Barjaktarević pre nekoliko meseci dospela je u žižu javnosti zbog pesme koju je na jednoj proslavi pevala, nakon čega joj je čak i zabranjen ulazak u Srbiju. Ona bi uskoro trebalo da nastupi u jednom hotelu u Podgorici na obeležavanju Dana nezavisnosti Crne Gore 21. maja.

Zajedno sa pevačicom prvobitno je trebao da nastupi pevač Amar Gile, međutim, on je nastup otkazao jer ne želi da ga neko na bilo koji način poveže sa politikom.

- Menadžer Amar Gileta prvo je pristao na nastup, ali su ga ubrzo otkazali. Koliko znam, neće da budu stavljeni u bilo kakav politički kontekst, niti da se priča da je Gile pevao sa Jadrankom baš na taj dan, pogotovo ne nakon svega što je bilo, vezano za njen veliki kiks vezan za Srbiju - kaže izvor, misleći na žurku na kojoj je Jadranka pevala "Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije".

Foto: Grand Produkcija

Umesto Amara nastupiće pevač Šerif Konjević, kako se navodi.

- Gile je sklonjen sa najavnog plakata, a stavljen je Šerif Konjević, koji je pristao da peva. Međutim, znam da se pričalo da se čak, navodno, i on dvoumio, ali kako stvari stoje - pevaće - objašnjava sagovornik.

Potvrdu o otkazivanju nastupa dao je i Giletom tim:

- Nismo znali da je to u vezi toga. Mi ne želimo ni na čiju stranu da stajemo. Gile nije političar, nego pevač. Bilo ko da je nazvao od političara, mi ne bi pevali. Ja sam to otkazao i to je to - kaže za Telegraf.rs Giletov menadžer Toni.

Autor: redportal.rs

#amar gile i jadranka barjaktarević

#dan nezavisnosti crne gore

#nastup