Bivša zadrugarka otkrila na koji način je smršala 🧐

Dragan Marinković Maca ovoga jutra u Kasnom Zornjaku ugostio je rijaliti zvezdu Aleksandru Subotić koja je tokom emisije sa gledaocima RED TV-a podelila svoje utiske o Zadruzi i rekla nešto više o Jutjub kanalu koji je nedavno pokrenula. 😎

Aleksandra nam je otkrila da trenutno živi u Novom Sadu gde provodi 5 dana nedeljno, dok je svaki vikedn u Beogradu zbog obaveza, ali i zbog toga što joj glavni grad prija. Novi Sad je mali grad, sve je mirno, a ona ipak voli gužvu.

Foto: Printscreen RED TV

Bivša zadrugarka pre nekoliko meseci dobila je sina, a pored njega ima i stariju ćerkicu Magdalenu, koja ima 7 godina. Kako je rekla, u odnosu na Zadrugu 2 promenila se dosta fizički, dok razmišljanje nije umnogome menjala. Jedino što joj je sad bitno jesu njena deca i porodica.

Od Zadruge 2 u kojoj je učestvovala Aleksandra je drastično promenila svoj fizički izgled. Dosta je smršala zahvaljujući programu koji je pokrenula njena majka Ljuba Pantović. Ima dva menija koja menja po potrebi, a pored toga što pazi šta jede redovno vežba, što možemo primetiti na njenom Instagram nalogu gde redovno kači videe i fotke sa treninga.

Foto: Printscreen RED TV

Pored toga, Aleksandra je sa gledaocima podelila da sada kada vidi sliku sebe iz Zadruge 2 odmah joj upadaju u oči velike grudi, koje, kako je rekla, tada nisu bile urađene kako treba. Naime, njen tadašnji doktor nije dobro postavio implante i oni su jako loše izgledali.

Aleksandra Subotić sada se posvetila svom Jutjub kanalu koji je nedavno otvorila i na kome redovno izbacuje videe iz kuhinje, ali i video-snimke drugih tematika. Nedavno je pravila tiramisu kolač, a još pre nekoliko meseci imali smo priliku da vidimo kako sprema pitu. Što se tiče planova za Jutjub kanal za naredni period, bivša zadrugarka otkrila je da trenutno priprema jedan izazov kroz koji će za 5 dana pokušati da smrša 3 kilograma.

Foto: Printscreen RED TV

Kada je reč o Zadruzi 4, Aleksandra je prokomentarisala takmičenje i rekla da se u rijalitiju trenutno ništa lepo ne dešava. Nekada su se takmičari u rijalitijima trudili da se pokažu kao dobri ljudi da bi se dopali publici koja glasa, međutim, sada je situacija potpuno drugačija.

S obzirom na to da se u dobrim odnosima bila sa Sanjom Stanković i Majom, prokomentarisala je njihovo učešće u rijalitiju i rekla da ne podržava njihovo ponašanje unutar Bele kuće.

Foto: Printscreen RED TV

Autor: redportal.rs

#Dragan Marinković Maca

#Kasni Zornjak

#aleksandra subotić

#red tv