Pevačica navodno u vezi sa uspešnim vaterpolistom 😎

Popularna mlada pevačica Milica Pavlović od kada se pojavila na sceni, pre 11 godina, pa sve do danas, uspela je da sakrije svakog svog dečka, zbog čega se u medijima pisalo da je biseksualka ili lezbijka. Međutim, novi snimci, koji su tokom sinoćne večeri objavljeni u okviru emisije Paparaco Lov pokazali su da je pevačica veoma vešta u skrivanju svojih emotivnih partnera.

Naime, Milica je snimljena nekoliko puta kako provodi vreme sa vaterpolistom Nikolasom Saveljićem iz Crne Gore. Pevačica je veoma oprezna i nikada se u javnosti ne nalazi sama sa vaterpolistom, već su uvek u društvu.

Foto: Printscreen YouTube/Paparazzo Lov // DNK

Paparaco lov snimio je pevačicu na nekoliko lokacija sa prijateljima i Saveljićem, a potom i na aerodromu kada je vaterpolista leteo za Crnu Goru. Na aerodromu Milica niije izlazila iz kola kako je neko ne bi video, ali se navodno njen momak pozdravio sa njom i poljubio je u kolima. Oni su snimljeni i ispred pevačicine zdrade.

Foto: Printscreen YouTube/Paparazzo Lov // DNK

Takođe, Milica Pavlović nedavno je dva puta putovala u Crnu Goru i tamo se zadržala po nekoliko dana, a kako je i Saveljić iz Crne Gore pevačici su napisali ispod fotografija kako je zaboravila da se slika sa njim.

Foto: Printscreen YouTube/Paparazzo Lov // DNK

Detaljnije u videu ispod:

IZVOR: YT / Paparazzo Lov // DNK

Autor: redportal.rs

#dečko

#milica pavlović

#nikolas saveljić