Već mesecima ne živi u Beogradu 🌏

Pevačica Andreana Čekić nedavno je za medije potvrdila da je početkom godine raskinula veridbu sa tadanjim partnerom Markom Miloševićem, koji se ranije razveo zbog pevačice, a ona je sada načinila nov korak i odselila se iz Srbije.

Naime, Andreana je odrasla u Beču, a nedavno se ponovo vratila u Austriju i nastavila tamo da živi, dok će u Beograd dolaziti samo zbog poslovnih obaveza.

Foto: Instagram.com/andreanacekic

- Odselila se jesam, ali sve ostalo nije tačno, početkom januara sam odlučila da se vratim u Beč, mnogo mi je lepo tamo. Tamo sam navikla i odrasla i nikad nisam bila toliko dugo da ostanem u Beogradu, ali takav je posao ni ne primetiš koliko je vremena prošlo. Dolazim u Beograd samo zbog posla - rekla je Andreana, a potom dodala nešto više o svojim emotivnim odnosima:

- O mom emotivnom statusu se pisalo godinama, što ne razumem iskreno, volela bih da se više piše o mojim pesmama. Solo sam od početka godine. Ja ne mogu da ti kažem šta je istina šta se pisalo, mogu samo da kažem da nismo više zajedno. Nema veze sa drugima, isključivo ima veze sa nama i dok je trajalo bilo je lepo. Nismo u kontaktu, posle ljubavi najnormalnija stvar je da krene svako svojim putem. On je nastavio da se bavi pevačkim poslom, ja mu želim sve najbolje - završila je pevačica.

Andreana uveliko radi na novim poslovim projektima, najavila je duet sa svojim kumom Darkom Lazićem, a za emisiju Premijera Vikend specijal govorila je o novom albumu.

- Pripremam album, Dejan Kostić, moja ekipa i ja. Snimila sam 4-5 pesama, pa čak i dva dueta sa Darkom Lazićem, kumom. U junu izlaze pesme. Mogu samo da kažem da jedva čekam. Vredno radim na svim pesmama - kazala je pevačica, prenosi Pink.rs.

Autor: redportal.rs

#Austrija

#andreana cekic

#beograd

#odselila se

#raskid veridbe