Novi album je već spreman 🎶

U novom izdanju emisije Whatzuuuup imali ste priliku da čujete intervju koji je popularni mladi pevač Mirza Selimović dao za RED TV i tom prilikom otkrio kako je proteklo upoznavanje sa Čolom, da li se u nekoj od svojih pesama pronalazi, kao i njegove planove za naredni period.

Mirza Selimović otkrio nam je da je odrastao na EY YU muzici, kao i to da su mu uzori bili Balašević, Dino Merlin, Hari Mata Hari, Zdravko Čolić koga je imao priliku da upozna 2012. godine u Tuzli, a njihov prvi susret i poznanstvo Mirza je opisao kao veliko zadovoljstvo. Kako kaže, Čola mu je dao nekoliko saveta.

- Za mene koji imam 21 godinu, upoznati svog idola i dobiti priliku popričati sa njim je zaista nešto neverovatno.

Foto: Printscreen YouTube/RED TV

Takođe, Mirza je otkrio da se u nekim svojim pesama pronalazi, u nekim ne, a neke je i proživeo. Kao jednu od pesama u kojoj se pronalazi on je izdvojio numeru Sve na svoje dođe.

- To je pesma koja je možda promenila i moj tok karijere, i posle koje je sve krenulo nekako uzbrdo.

IZVOR: YT / Mirza Selimovic

Tokom intervjua o Mirzi smo saznali da dugi niz godina svira gitaru, koja mu je, kako je rekao, najdraži poklon od roditelja, a pored toga je veliki ljubitelj životinja. Iako u domu ima već 2 ljubimca, pevač kaže da bi najviše voleo kada bi sve životinje mogao da skloni sa ulice i udomi ih.

- Vredan, tvrdoglav i uporan - tri su reči kojima je Mirza opisao sebe, dok je ljubav definisao kao: "rad na potencijalima voljene osobe".

Foto: Printscreen YouTube/RED TV

Mirza unazad 3 do 4 godine radi na novom albumu, koji je još prošle godine trebao da izađe. Pevač je izjavio da je album spreman, te da ima dobrih i aktualnih pesama na njemu. Slušaoce očekuje nekoliko zanimljivih pesama, a među njima će se naći i jedna duetska numera o kojoj Mirza nije želeo puno da otkriva.

Ceo intervju sa Mirzom Selimovićem možete čuti u videu ispod:

IZVOR: YT / RED TV

Autor: redportal.rs

#Muzika

#mirza selimović

#novi album

#red tv

#whatzuuuup