Sneža izgubila opkladu, pa se slikala sa kamilama u 6 č. ujutro!

Bivša menadžerka Partizana posle derbija između večitih rivala dobila je ozbiljne uvrede, ali ovaj put uvrede su išle i na račun njenog deteta - sina Filipa. Kao i svaka majka, Snežana je nastojala da se oglasi javnosti gostovanjima na raznim televizijama i stane na kraj tom medijskom linču. Izjavila je da je pripremila je nekoliko tužbi za lica koja su odgovorna za narušavanje prava njenog deteta i našla se u žiži javnosti zbog ovog događaja.

Golman Milan Borjan je ispratio zajedno sa Snežom gostovanja na televiziji, vidno nezadovoljan nepoštovanje njegove porodice.

View this post on Instagram

Drage i divne devojke koje mi pisete svakodnevno i saljete mi prelepe poruke... Znam da su se vremena promenila ali ako postujete i cenite sebe u zivotu nemojte da pristanete na nista manje od vasih muskaraca, sem na preveliku ljubav i postovanje. Zelim svakoj od vas da vas momak i muz gleda i prica o Vama kao sto Milan Borjan i posle sest godina braka gleda i prica o svojoj supruzi!!!💜

A post shared by Snezana Borjan (@snezanafi) on

IZVOR: IG / @snezanafi

Posle nekoliko napornih dana za Snežanu i njenu porodicu, kao i organizovane proslave suprugovog rođendana, odlučila je da ode na odmor u Tursku i zaboravi bar na trenutak događaje koje je proživela.

Ona sada uživa u luksuznim hotelima i svima koji je osuđuju pokazala je kako se uživa, a ovde možete videti kako sada izgledaju njeni dani.

View this post on Instagram

Lady in red... #travellover #traveladdict #enjoyinglife #lovemylife #SB💜

A post shared by Snezana Borjan (@snezanafi) on

IZVOR: IG / @snezanafi

Autor: Redportal.rs

#snezana borjan