Novi projekat uskoro će ugledati svetlost dana 🌞

Članice grupe Hurricane nedavno su otputovale u Roterdam gde će biti održano ovogodišnje takmičenje za Pesmu Evrovizije. Uraganke su već imale prvu probu, a kako je protekao prvi nastup na velikoj sceni možete pogledati u tekstu ispod:

U intervjuu koji su nedavno dale za Blic, pevačice su otkrile nešto više o evrovizijskom nastupu i rekle da neće imati plesače na biti, biće same, dok će iza scene biti 3 prateća vokala.

Takođe, Ivana, Sanja i Ksenija otkrile su da su nedavno snimile mini rijaliti o svom životu, a on bi uskoro trebalo da ugleda svetlost dana.

- Snimanje mini rijalitija je završeno. Ima još par završnih kadrova. Očekujte svašta interesantno, jedna iskrena priča u kojoj smo plakale. Trebalo bi to da se pusti uskoro, ne znamo tačan datum - rekla je Ivana.

S obzirom na to da je na zvaničnom Instagram nalogu muzičke aplikacije YouBox za 18. maj najavljen specijalan projekat u kome su glavne zvezde upravo pevačice iz grupe Hurricane, pretpostavlja se da će rijaliti biti emitovan na YouBox aplikaciji, a možda je posredi nešto sasvim drugo. Ostaje da vidimo! 😁

View this post on Instagram

A post shared by YouBox (@youboxworld)

IZVOR: IG / @youboxworld

Autor: redportal.rs

#HURRICANE

#rijaliti

#snimile

#uraganke