Glumac postao tata 2. put

Vest koja je odjeknula u medijima tokom jučerašnjeg dana iznenadila je sve. Naime, popularni mladi glumac Petar Strugar juče je postao otac drugi put. Glumac je uspeo da 9 meseci skriva devojčinu trudnoću, kao i vezu, što je dodatno iznenadilo. 😎

Petar je drugog naslednika dobio sa dugogodišnjom poznanicom Oljom, a ime koji su oni odabrali za svog naslednika je kratko i ima sve tri slova - Ivo.  Ivo je ime hebrejskog porekla. Nastalo je od hebrejske reči koja znači: "Bog je milostiv!", a izvedeno je od imena Ivan koje je jako popularno.

Glumac je oduvek želeo veliku porodicu zbog čega ga je ova vest posebno obradovala.

- Kada mu je devojka saopštila da je u drugom stanju, Petar je bio oduševljen jer je oduvek želeo veliku porodicu. Mnogo je vezan za starijeg sina, a sada sa Ivom se prisetio kako sve ide od menjanje pelena do kupanja - rekao je za Blic izvor upućen u celu priču i dodaje:

- Olja i on se poznaju dugi niz godina. Ona nije iz javnog posla i ne želi da se medijski eksponira. Vodi miran život i prija joj da je daleko od očiju javnosti. Prvo su bili prijatelji, a onda su varnice sevnule. Prija joj to što je Petar neposredan, duhovit i neko ko voli sport i prirodu i životinje, kao i ona - dodaje naš izvor.

Podsećamo, Petar Strugar ima starijeg sina kojeg je dobio sa koleginicom Ivanom Nikolić.

View this post on Instagram

A post shared by PetarStrugar (@p_strugar)

IZVOR: IG / @p_strugar

Autor: redportal.rs

#3 slova

#ime

#ivo

#petar strugar

#sin

#tata