Pet godina od raspada grupe pevačica otkrila istinu 🧐

Pevačica Edita Aradinović nedavno je gostovala u jednoj emisiji gde je govorila o svom odlasku iz popularne grupe Ministarke i tom prilikom otkrila na koji način je došla do odluke da ode, kao i kako je živela nakon što je napustila grupu.

- Bilo je uzbuđujuće i turbulentno. Odrasla sam sa njima. Tih 5 godina bila sam na točkovima. Non-stop smo putovali, bili smo porodica. Nije postojala sujeta, zato što je tu svako znao šta radi. Ja sam tu imala potpisan ugovor, oni nisu. Nije bio problem toliko u nama koliko su se neke druge stvari mimo našeg odnosa poremetile i onda su automatski počele da utiču na nas kao tim - objasnila je pevačica i nastavila:

Foto: Printscreen YouTube/AmiG Show

- Svi smo počeli da ispoljavamo nezadovoljstvo. Bilo je ili da krenem sve ispočetka ili da nastavim da se gušim u sopstvenom mulju. Da sam bila starija, mudrija, pametnija, možda bih ostala i izborila se na neki drugi način. Nisam bila pitana i to me je nerviralo, a nisam smela da kažem - otkrila je Edita.

- Čega si se bojala - upitala ju je voditeljka.

- Svega. Ja nisam dobila otkaz, ja sam samoinicijativno otišla. Nisam imala plan, otišla sam i narednih godina dana nisam imala od čega da živim. Odlazak je bio turbulentan, kao i sama moja ličnost. Sve je bilo toksično - zaključila je Edita u emisiji Kontra šou, piše Kurir.

Autor: redportal.rs

#Edita Aradinović

#ministarke

#raspad

#težak period

#život