Poznata pevačica oglasila se za RED TV nakon navodne prevare i progovorila o odnosu sa Đoletom

Nekoliko dana od prikazivanja snimka na kome denser Đole Đogani u svojim kolima ljubi drugu ženu, oglasila se njegova supruga Vesna Đogani, koja je za kamere RED TV-a otkrila kako je reagovala kada je videla pomenuti snimak.

Vesna je tokom razgovora sa Saškom, u okviru emisije Whatzuuuup, otkrila da je želela prvo da sačeka da deca legnu i potom je Đoleta upitala da li ima nešto da joj kaže, međutim, denser je tvrdio da se radi o prijateljskom poljupcu.

- Prva stvar koju sam uradila kada sam ostala nasamo, kada su deca polegala, sa Đoletom sam obavila razgovor, onako najnormalnije: "Da li imaš nešto da mi kažeš?" - upitala je pevačica supruga i potom nastavila sa izlaganjem:

- U toj najavi se nešto naslućuje, a ne vidi se ni šta, ni kako, a ja sad treba da čekam još 24 sata da pogledam emisiju. Ne znam o čemu se radi, bolje ti meni reci, nego da iz novina to čujem i ostalo.

A kada ga je Vesna upitala Đole je rekao da ništa od toga nije istina:

- On je rekao: "Nije istina, majke mi!". Ja sam sa njim 20 godina u braku, ali više ga poznajem, ja ga znam po zenici, po brku da li je slagao ili je rekao istinu. Zapravo, hoću da kažem da moj Đole ni ne zna da laže - izjavila je Vesna u videu ispod:

View this post on Instagram

A post shared by RedTV 💥 #bicesveuREDu (@redtv.rs)

IZVOR: IG / @redtv.rs

Autor: redportal.rs

#oglasila se

#prevara

#red tv

#vesna đogani

#whatuzuuuup