Sloba i Jelena zajedno su dve godine, a pre godinu dana su se verili 💍💎

Pevač Slobodan Radanović verio je svoju izabranicu Jelenu Đuričanin pre godinu dana, a kako mediji pišu planirali su i svadbu uskoro. Međutim, do nje verovarno neće doći, s obzirom na vest da je pevač navodno raskinuo vezu sa Jelenom.

Kao razlog za raskid navode se česte svađe koje pevač nije mogao da podnese:

- Sloba je odlučio da stavi tačku na vezu sa Jelenom, jer ne može više da podnese njihove svakodnevne svađe. Ne postoji konkretan razlog, niko nije nikog prevario, samo su se zasitili i došli u takvu fazu da im sve smeta, pa stalno jedno drugom nešto prebacuju. Možda je na sve to uticala i ova situacija zbog korone, sede kući, nervozni su. Manje obaveza, manje posla, manje para, a mngo više vremena za razmišljanje i svađu zbog gluposti – rekao je za Svet izvor blizak pevaču i dodao:

- Njima je bio plan da ozvaniče svoju vezu i naprave svadbu. Zapravo, to su planirali još prošle godine kada je Sloba verio Jelenu, međutim, zbog korone su odustali. Ko zna zašto je to dobro. Možda se i pomire, pa na jesen naprave neko veselje, ali sudeći po njima, sada su u fazi gde uopšte ne prijaju jedno drugom. Ranije je često sa Jelenom izbacio slike na društvene mreže, međutim, u poslednje vreme ni to ne čini. Čak je i pobrisao one zajedničke koje su imali - objasnio je izvor.

View this post on Instagram

A post shared by S L O B A (@slobaradanovic)

IZVOR: IG / @slobaradanovic

Autor: redportal.rs

#Jelena Đuričanin

#raskid

#sloba radanovic

#veridba

#veza