U pevačicinu vezu navodno se umešao otac njenog dečka

Pevačica Dara Bubamara i njen 21 godinu mlađi dečko Marko Dujaković, poznatiji kao Toni, nedavno su stavili tačku na svoju vezu. Pevačica i Toni bili su nekoliko meseci u srećnoj vezi, uživali na putovanjima i u ljubavi, međutim, svemu je došao kraj.

Kako Objektiv.rs saznaje, jedan od glavnih razloga za raskid poznatog para bio je Tonijev otac, koji je navodno smanjio prilive novca sinu u želji da se udalji od Dare.

Pevačica je najbližim prijateljima otvoreno govorila da Toni i ona imaju odličan odnos i da se neverovatno slažu u krevetu.

Foto: Instagram.com/Dara Bubamara

- Dara je pričala da ni sa jednim muškarcem do sada nije imala tako dobar se*s. Ona se pohvalila da sa Tonijem ima odnose svaki dan, i po sedam puta dnevno! Bila je ushićena kada je govorila o tome. Iskreno, nismo se čudili, retko smo je i viđali kad je bila s njim, jer su stalno bili na putovanjima – rekao je izvor i dodao da je, uprkos dobrim stranama, veza pukla, ali ne samo zbog ljubomore, kako se pisalo, nego i zbog Tonijevog oca:

- Tonijev tata je ozbiljan biznismen i sinu je uvek davao sve, ali mu se nije mešao u život, pa ni onda kada je počela veza s Darom. Mislio je da je to mladalačka zaljubljenost, ali kada mu je sin rekao da hoće da se oženi Darom, iako ni ona sama to nije htela, shvatio je da je vrag odneo šalu i rešio da zavrne slavinu. Naravno ne zauvek, jer on kao i svaki roditelj voli svoje dete najviše na svetu, jednostavno je hteo samo da spreči da ta veza preraste u nešto ozbiljnije. Verovao je da će Dara sama otići ako ne bude para, ali nije bilo baš tako, već je Toni zbog manjka novca i sukoba sa ocem, za šta je i ona znala, postajao sve nervozniji, što je uticalo i na nju, tako da je veza morala da pukne.

View this post on Instagram

A post shared by Tony (@rbtony1)

IZVOR: IG / @rbtony1

Autor: redportal.rs

#Dara Bubamara

#otac

#raskid

#toni