Jutjuberka se prisetila početka karijere, pa ispričala kako je došlo do toga da otvori kanal 😎

Saška Veselinov u novom izdanju emisije Whatzuuuup, koja se svakog dana emituje na RED TV-u, razgovarala je sa popularnom jutjuberkom iz Novog Sada Nađom Popivodom, koja je sa gledaocima podelila kako je započela svoju Jutjub karijeru i kakvi su joj planovi za budućnost.

Foto: Printscreen YouTube/RED TV

Kako je otkrila, Jutjub kanal pokrenula je sasvim spontalo pre oko 2 godine, kada je na Crni petak pazarila kameru po akcijskoj ceni. Tada je snimila svoj prvi vlog na nagovor prijatelja, a sve ostalo došlo je zahvaljujući zanimljivom sadržaju koji je nastavila da plasira.

Pored Nađe, zvezda na Jutjub kanalu je njena baka Goga sa kojom je snimala nekoliko serijala, a kako je rekla, baka je trenutno na godišnjem odmoru, ali se uskoro vraća kroz videe pod imenom - Modna policija. 😎

Foto: Printscreen YouTube/RED TV

Kada su u pitanju planovi za budućnost, Nađa je otkrila da će kao i do sada nastaviti sa snimanjem za Jutjub, ali i da joj je velika želja da se oproba u ulozi voditeljke u budućnosti.

Nađa je za kamere RED TV-a otkrila i da je zauzeta, te da je u vezi jako srećna i ispunjena jer joj je momak prvenstveno prijatelj. Međutim, jutjuberka još uvek nije pokazala svog dečka publici, kako kaže, zbog zlih jezika i uroka. 😅🧐

Ceo intervju sa Nađom Popivodom možete pogledati u videu ispod:

IZVOR: YT / RED TV

Autor: redportal.rs

#dečko

#jutjub

#nađa popivoda

#red tv

#whatzuuuup