Voditeljka se u Kasnom Zornjaku prisetila najzanimljvijih epizoda emisije 🤵👰💍

Dragan Marinković Maca ovoga jutra u Zornjaku ugostio je svoju koleginicu Milicu Kon koja već 3. sezonu vodi emisiju Brak na neviđeno. Milica je tokom emisije gledaocima RED TV-a otkrila u kakvom odnosu se danas nalaze neki od najpopularnijih parova u pomenutoj emisiji i zajedno sa Macom prisetila se najzanimljivih momenata.

Milica je objasnila na koji način se svako može prijaviti za emisiju Brak na neviđeno nakon čega dolazi kasting na kome se na osnovu osobina, izgleda, interesovanja i slično, biraju parovi.

Foto: Printscreen RED TV

Kako je otkrila, neki od parova su i dalje zajedno, a neki su čak dobili i decu. Jedan od najsrećnijih trenutaka tokom sve 3 sezone bio joj je kada su joj učesnici javili da će dobiti bebu, dok je najtužniji bio onaj kada joj je javljeno da je jedna učesnica doživela spontani pobačaj.

Prosek opstanka veze iz Braka na neviđeno je oko godinu dana, po Miličinom mišljenju, a svi oni koji su želeli da se razvedu to su mogli učiniti na račun emisije, koja takođe snosi i troškove razvoda.

Foto: Printscreen RED TV

Jedna od najupečatljivijih emisija bila je ona u kojoj je gostovala takozvana Majka šestoro dece, koja je u međuvremenu rodila i 7. dete.

IZVOR: YT / Paparazzo Lov // DNK 

Prodavačica pice iz Subotice nije ostala u braku, ni vezi sa izabranikom naslepo, jer pema Miličinim rečima on nije mogao da je prati u ljubavnom zanosu.

IZVOR: YT / Paparazzo Lov // DNK 

Gradska devojka sa Karaburme, koja je napravila haos u emisiji, jer joj se nije dopao izbor mladoženje, je iza kamera bacala stolice, pocepala ugovor, želela da uništi venčanicu i pretila, kako je otkrila voditeljka.

IZVOR: YT / Paparazzo Lov // DNK 

Nakon 3. sezone emitovanja Milica je izjavila da je sada mnogo jača u odnosu na početak snimanja emisije, jer su je jako pogađale određene priče, kako je rekla.

Foto: Printscreen RED TV

Autor: redportal.rs

#Brak na neviđeno

#Kasni Zornjak

#Milica Kon

#dragan marinkovic maca