Goca: Rušile su ugovor o doživotnom izdržavanju, fizički napadali mene, tukli ćerku, sina, svašta sam preživela.

Bivša rijaliti učesnica i majka popularne pevačice Teodore Džehverović Gordana, javnosti poznata i kao Mama Džehva, potvrdila je vesti da se već godinama sudi sa sestrom zbog porodične kuće u Kačarevu.

Goca je za medije govorila o nimalo lakoj temi za nju i tom prilikom otkrila da je 10 godina brinula o nepokretnoj majci, koja je baš na današnji dan preminula. Sestre su se odrekle majke, a sada se sude zbog kuće.

- Dvadeset godina se sudimo. 2000. mama mi se šlogirala, bila sam u porodičnoj kući, i one su se odrekle majke, nisu htele da je gledaju nepokretnu. Deset godina sam je čuvala, 2010. je umrla, pravile su mamu nesposobnu, nenormalnu. Rušile ugovor o doživotnom izdržavanju, fizički napadali mene, tukli ćerku, sina, svašta sam preživela. Mama je umrla 28. aprila i ne znam kako se baš potrefilo da se danas pokrenula ta tema, baš mi je teško. Tragedija! Jer ispade da mi je sestra najveći neprijatelj, odrekli su se majke, nas, ma šta mi nisu radili. Imam dve sestre. Ta iz Slovenije je sve mužu prepisala, on je suvlasnik sa mnom i opsednut je sa mnom i neće da se otkači od mene. Dovoljno mi je bilo što sam majku 10 godina gledala i pelene menjala. Toliko mi je teško da to nije normalno. Porodična tragedija, nerazumevanje, rasulo u porodici - ispričala je Goca za Pink.rs i potom dodala:

- Svašta smo preživeli u toj kući, preselili smo se zbog Teodorinih obaveza. Preselili smo se u Pančevo, da Teodora ne bi morala da putuje. Svašta su mi radili, pa sam popizdela. Onda je počela sa pevanjem i preselili smo se u Beograd - zaključila je nekadašanja učesnica Zadruge.

Foto: Printscreen RED TV

Autor: redportal.rs

#Suđenje

#goca džehverović

#mama džehva

#sestra

#sud