Pevačica i jutjuberka otkrila kakvo joj je stanje u ljubavi 😅😁

Ekipa emisije Whatzuuuup nedavno je razgovarala sa pevačicom i jutjuberkom Ružom Rupić koja je za kamere RED TV-a otkrila kakvi su joj planovi kada je muzička, ali i Jutjub karijera u pitanju.

Ruža trenutno sprema nove pesme, a kako je otkrila, u njima će biti zastupljena ljubavna tematika, a kad smo već kod ljubavi, Ilija ju je upitao kakvo je stanje kod nje na ljubavnom planu.

- Nikakvo, apsolutno nikakvo - rekla je pevačica kao iz topa, pa zajedno sa voditeljem pokušala da dođe do uzroka ovog ljubavnog problema. 😁😅

Foto: Printscreen YouTube/RED TV

Ruža je nedavno na svom Jutjub kanalu pokrenula emisiju Impresivno sa Ružom Rupić, a kako je objasnila, tokom vođenja Ustanka na RED TV-u videla je da joj posao voditelja leži zbog čega je odlučila da nešto slično stvori na svom kanalu.

Iako je ideja bila da u emisiji Impresivno sa RR gostuju pretežno pevači, Ruža je objasnila da je donekle izmenila koncept jer zbog pandemije koronavirusa pevači ne izbacuju pesme kao nekada i samim tim ne žele da dolaze u emisije kada nemaju nešto novo da predstave.

Foto: Printscreen YouTube/RED TV

Jednu od novih pesama možemo očekivati najverovatnije tokom maja meseca, kako je otkrila pevačica.

Ceo razgovor sa Ružom Rupić možete čuti u videu ispod:

IZVOR: YT / RED TV

Autor: redportal.rs

#Ruža Rupić

#emisija

#pesma

#red tv

#whatzuuuup