Pevačica otkrila kako se Ivana osećala nakon što ju je Ša prevario

Pobednica Zadruge 1 i pevačica Kija Kockar nedavno je prilikom jednog gostovanja govorila o odnosu koji ima sa još uvek zakonitom ženom svog prijatelja Nenada Aleksića Ša.

Kako je Kija tokom Zadruge 1 proživela isto ono što Ivana sada proživljava sa svojim suprugom i njegovom ljubavnicom Tarom Simov, pevačica je sa gledaocima Kurir televizije podelila delić razgovora sa Ivanom i na taj način otkrila kako se ona oseća nakon svega.

- Čule smo se danas. Čujemo se otkako je počelo. Satima sam je tešila preko telefona. Bilo je zaista teško jer je želela konačno da zna. Ona je imala agoniju pet meseci, ako je neko razume, to sam ja. Sve što sam prognozirala ispunilo se. Naravno da je boli, da nije svejedno i da sluša neke gluposti, da je ljudi komentarišu na ulici. Sve će to proći. Ja sam srećna što se razvodi, jer ona zaslužuje najbolje i mnogo više - rekla je Kija u Pulsu Srbije, piše Kurir.

View this post on Instagram

A post shared by KRISTINA KIJA KOCKAR (@kijinamafijaofficial)

IZVOR: IG / @kijinamafijofficial

Ivana je delić Kijinog gostovanja u kome je pričala o njoj podelila na Instagram stori uz koji je dodela i stiker na kom piše: "Volim te."!

Autor: redportal.rs

#ivana aleksić

#kija kockar

#prevara

#rzgovor

#Ša