Njihova veza odvijala se u vreme kada je on još uvek bio u braku sa Natalijom

Poznata hrvatska pevačica Doris Dragović bila je velika ljubav Željka Ražnatovića Arkana. Oni su se viđali u Beogradu, a izvori tvrde da je Splićanka bila ludo zaljubljena u tada komandanta Srpske dobrovoljačke garde.

Njihova ljubav odvijala se u vreme kada je on još uvek bio u braku sa Natalijom, a kontakt su prekinuli kada je on 1990. uhapšen u Dvoru na Uni, a Hrvatska proglasila nezavisnost.

Doris se potom udala za vaterpolistu Marija Budimira, a Arkan je 1993. godine oženio pevačicu Svetlanu Cecu Ražnatović.

- Doris i Arkana sam upoznao i to na njegov zahtev. Njemu se baš sviđala. Ni ona nije bila imuna, baš se napalila na Arkana. NJoj su se sviđale njegove priče - svedočio je Nebojša Tubić Žabaci i naglašavao da je Arkan često hvalio Splićankine veštine u krevetu.

View this post on Instagram

A post shared by 👑DORIS DRAGOVIC👑 (@doris_dragovic_split)

IZVOR: IG / @doris_dragovic_split

Tubić je objasnio da ju je Arkan non-stop zvao, da je dolazila u Beograd i da su se viđali tajno.

- Mora je Željko da se sakriva jer je bio u braku sa Natalijom. A ona je Crnogorka - sećao se Žabac.

Doris i Željko su izlazili u beogradske klubove Nanu, Trozubac i Mažestik. To potvrđuje i poznati estradni menadžer Vlada Perović, koji ih je često viđao zajedno.

- Radili smo joj album Zahar i ja, ali kada smo shvatili koliki je Doris fašista, prestali smo da se družimo. Međutim, nastavila je da dolazi kod mene u Dugu, i to sa Arkanom. Vukla se po Beogradu s njim, a pričalo se da su bili u kres kombinaciji - kaže Perović, pišu Novosti.

Autor: Novosti / redportal.rs

#arkan

#beograd

#doris dragovic

#ljubv

#veza