Da li se sećate? 😎😅

Gost današnjeg Kasnog Zornjaka bio je pevač narodne muzike Era Ojdanić, koji je na samom ulasku u studio otpevao Plavog slona, a tokom emisije imali smo priliku da slušamo i legendarnog Pauka. 😎🕷🕸

Foto: Printscreen RED TV

Era Ojdanić 2008. godine učestvovao je u rijaliti programu Veliki brat, a danas se prisetio tog učešča i tom prilikom prepričao jednu od legendarnih scena - kada je plakao u ispovedaonici zbog sukoba sa reperima Skaj Viklerom i Ajs Nigrutinom.

Era je ispričao da su u pomenutom rijalitiju imali zadatak da pripreme humanitarni koncert od koga će sav novac od glasanja otići deci bez roditelja. Međutim, Ajs Nigrutin i Skaj Vikler nisu želeli da učestvuju pa se on udružio sa Mićom.

Čim je počeo koncert i Era zapevao stihove: "zvezda tera meseca" reperi su mu prišli i bacali stiropor u usta zbog čega nije mogao da peva, a ni da izgovori reč stiropor kako treba, već je rekao "stiropol". 😅

Foto: Printscreen RED TV

Nakon koncerta Era je doživeo nervni slom i isplakao se u ispovedaonici, čega se možete prisetiti u videu ispod:

IZVOR: YT / Darko Car

Tokom emisije Era je otkrio da se nedavno vakcinisao kineskom vakcinom, dan nakon što je naš predsednik vakcinisan, a koronu je već preležao prošle godine, kako kaže.

Autor: redportal.rs

#Dragan Marinković Maca

#Kasni Zornjak

#era ojdanic

#red tv