Influenserka bez dlake na jeziku otkrila kako mora da izgleda i šta je potrebno da ima njen idealni muškarac

Jedna od najpopularnijih influenserki Zorana Jovanović nedavno je gostovala u jednoj emisiji gde je govorila na temu muško-ženskih odnosa i svim gledaocima otkrila kako izgleda njen idealni muškarac. 😎

Takođe, Zorannah je otkrila da od svoje 16 godine ima specijalnu listu na kojoj je zapisala šta sve mora da ima muškarac da bi je osvojio.

Foto: Instagram.com/zorannah

- Da li bi pre bila sa muškarcem koji je materijalno nestabilan za neke tvoje kriterijume, ali da te čuva kao malo vode na dlanu ili sa muškarcem koji ispunjava sve što se tiče ponašanja, ali da nije bogat - glasilo je pitanje voditelja Hajp TV-a, na šta je influenserka odgovorila:

- Odgovor je vrlo jednostavan - ni sa jednim ni sa drugim, zato što mene muškarac mora da radi, da bih ja bila sa njim, a da bi me radio mora da bude uspešan i moćan i mora da dobro izgleda. A onda sve ostalo, pa i da me drži kao malo vode na dlanu. Ako me on ne radi na sve moguće načine i ako ja nisam luda, mene to ne drži. Ja sam onda ili otišla sa nekim drugim ili sam otišla za nekim drugim. Mene muško mora da radi, imam neku tu svoju listu od 16. godine, kako taj neko mora da izgleda i šta sve mora da ima.

View this post on Instagram

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah)

IZVOR: IG / @zorannah

Zorana je naglasila da ne želi da se odrekne načina života koji sada vodi, kao i da ne želi bilo koga da izdržava!

- Ja svog života neću da se odreknem, a da izdržavam nekog, to mi je užas. Žena da izdržava muškarca, malo mi je... Da se odreknem svojih putovanja i stvari neću, hoću da neko ide sa mnom levo-desno, gde god mi se ide - zaključila je influenserka, piše Telegraf.rs.

Autor: redportal.rs

#Zorana Jovanović

#muškarac

#tip

#zorannah