Sele se na Bežanijsku kosu 😎

Bivši rijaliti učesnici Marko Miljković i Luna Đogani uskoro će postati roditelji, a kako mediji pišu, popularni par uskoro će se preseliti na novu lokaciju - Bežanijsku kosu, gde su navodno kupuju stan od 80 kvadrata sa 3 spavaće sobe i velikom terasom.

Marko i Luna trenutno žive u Luninom stanu, koji će im verovatno postati tesan kada beba dođe, zbog čega su se i odlučili na ovaj korak.

- Marko i Luna već mesecima razmišljaju o prodaji stana na Novom Beogradu jer nije dovoljno komotan i veliki za tročlanu porodicu. Miljković je pre nekoliko meseci preko kontakata koje ima u Beogradu počeo da se raspituje gde za kratko vreme može da nađe nekretninu sa 3 sobe i terasom, pa je s prijateljem obišao nekoliko lokacija na kojima su nekretnine u izgradnji. Na kraju mu se svideo trosoban stan na Bežanijskoj kosi, a u pitanju je nekretnina od 80 kvadrata sa terasom, koju je i pazario - otkrio je za medije izvor blizak paru.

- Stan je u zgradi u kojoj se radovi polako privode kraju i uskoro bi mogla da bude komplet sređena za useljenje. Cena kvadrata je 2.000 evra, ali mi je Marko rekao da je spreman da da i više para jer sada ima dobre prihode. Zarađuje dosta od Jutjuba i svog brenda garderobe, a Luna se svakako ponudila da i ona učestvuje novcem koji se daje unapred za kupovinu, ali on za to neće da čuje - dodaje izvor i nastavlja:

Foto: Instagram.com/@luna_djogani

- Luna i Marko planiraju da stan u kom su sada stave u oglas i izdaju ga. Prvo su mislili da je najpametnije da ga prodaju i dodaju ostatak novca za novu nekretninu, jer će ih s opremanjem sve koštati više od 160.000 evra. Sad im nije toliko bitna cena jer žure da se što pre usele dok se Luna ne porodi - piše portal IDJTV.com.

Marko Miljković jednom prilikom potvrdio je vest da će se preseliti, ali nije želeo da govori o ceni stana.

- Ne bih da pričam o ceni stana, ali je tačno da se uskoro selimo. U opticaju su bile dve lokacije, ali još ništa nije sređeno. Luna je odmah rekla da ne želi da se o tome piše i da sve držimo u tajnosti, pa poštujem njenu odluku. Sad nam je najbitnije da beba dođe zdrava na svet, a imam dosta ljudi koji su mi pomogli da odaberemo stan.

Autor: redportal.rs

#luna

#marko miljković

#stan