A koliko daleko biste vi išli zbog ljubavi? 🤔

Mlada glumica Matea Milosavljević, koja se proslavila ulogom Sofije u domaćoj seriji Igra sudbine, tokom sinoćnjeg gostovanja u emisiji Šok Tok govorila je o životu u kamp kućici na Adi Ciganliji.

Na život u kamp kućici pristala je zbog ljubavi prema tadašnjem dečku, a tokom emisije otkrila je da joj je to bilo prelepo iskustvo.

- To je jedno predivno iskustvo, živela sam u kamperu sa tadašnjim dečkom, jer to je bilo jedino njegovo stanovište u tom trenutku. Upoznali smo se na Adi Bojani, pa smo bili malo na Kopaoniku, sa kamp kućom i onda je došao red na Beograd i jedino gde smo mogli da stavimo to je bio parking Ade Ciganlije - otkrila je glumica i nastavila:

- Stvarno jedno predivno iskustvo i na prvu pomisliš kao: "Kako ću da živim ovde, kako ovo, kako ono?", ali zapravo shvatiš da ti malo treba da budeš srećan. Budiš se, Ada, priroda pored tebe, šta ćeš lepše. S obzirom da me poznaju svi su očekivali tako nešto od mene. Mama i baka su onako malo bile u šoku, ali brzo su se navikle i one, nisu dolazile na kafu, mi smo dolazili kod njih - ispričala je Matea gledaocima, prenosi Telegraf.rs.

View this post on Instagram

A post shared by Matea Milosavljević (@mateus31)

IZVOR: IG / @mateus31

Autor: redportal.rs

#glumica

#kamper

#ljubav

#matea milosavljevic