Pevačica izjavila da njen bivši podvodi maloletnice

Pevačica Ljupka Stević prošle godine našla se u žiži javnosti kada je u nervnom rastrojstvu uništila dva utomobila svog partnera Dragiše Simića. Tom prilikom pevačica je izjavila i da je Dragiša podvodio maloletnice, zbog čega je nedavno pozvana u policijsku stanicu u Voždovcu na saslušanje.

- Ja kada sam videla da me zovu iz Voždovca, nije mi bilo dobro. Baš sam se uplašila - izjavila je pevačica i dodala:

- Sada sam došla zbog neke optužbe, tiče se tog septembra, kada je bio skandal. Vezano za ona maloletna lica što sam spominjala u onom stanju. Sada smo to ispeglali, nadam se da će sve da bude okej, jer je podneta krivična prijava. Nije krivična prijava protiv mene, radna grupa MUP-a je Drugom osnovnom sudu podnela neku prijavu, tužbu, i ja sam pozvana u svojstvu građanina da dam izjavu za te navode koje sam tada rekla - otkrila je Ljupka za Kurir, piše Objektiv.rs.

Pevačica je objasnila policiji da je sve što je rekla posledica rastrojstva i da nije tačno.

- U onom stanju sam svašta izupetala, nije mala stvar i naravno da mi se sada obija o glavu. Pročitali su mi šta sam rekla. Mislim da će ceo slučaj da se obustavi, jer nema šta dalje da se zahteva, da se traži. Rekla sam da sam bila u nervnom rastrosjtvu, to je sasvim dovoljno - objasnila je pevačica.

View this post on Instagram

A post shared by Ljupka Stevic (@ljupkastevic)

IZVOR: IG / @ljupkastevic

Autor: redportal.rs

#dragisa simic

#izjava

#ljupka stevic

#policija