Iako je početna cena bila 5,7 miliona funti uspeli su da kupe za duplo manje novca 🤑

Roberto Kavali (74) je kupio devojci Sandri Nilson (29) privatno ostrvo. Kako pišu strani mediji Sandra Nilson je nova vlasnica ostrva Stora Rullingen vrednog 2,22 miliona funti, koji se nalazin u blizini obale Strangnas, 50 milja istočno od Stokholma.

Uz ostrvo dolazi i vila sa 4 spavaće sobe, lovačkom kućom, bazenom i ostacima gradine Viking, kao i sopstvenim malim terenom za golf. Par je navodno zajedno posetio ostrvo u decembru privatnim helikopterom, a prodaja je potvrđena kao završena prošlog meseca, prenosi Aftonbladet.

Iako je prvobitno stavljeno na tržište za 5,7 miliona funti, oni su ga platili znatno manje. Ostrvo ima površinu od 81,5 hektara i bazen ugrađen u planini.

View this post on Instagram

A post shared by playboy_id (@playboy_id)

IZVOR: IG / playboy_id

Takođe, ima stazu za trčanje u dužini od 1,5 km, privatnu luku, vlastiti trajekt s prostorom za 10 ljudi, staju od 300 kvadratnih metara sa 3 boksa za konje i konacima za osoblje. Na severozapadnom delu ostrva nalazi se istorijska gradina Viking, kamena površina visoka 100 stopa koja datira još iz kamenog, bronzanog i gvozdenog doba.

- Oduvek je sanjala o svom ostrvu. Želi da se nešto u Švedskoj vrati - rekao je njen otac Jan-Ove Nilson za švedske medije.

Dodao je da Sandra planira da poseti svoje novo ostrvo sledeće nedelje i da će prisustvovati Kavali i druge poznate ličnosti.

Autor: redportal.rs

#Roberto Kavali

#Sandra Nilson

#devojka

#ostrvo