Katarina Didanović u intervjuu za Redportal.rs govori o svom početku karijere, s kim bi volela da sarađuje, fudbalskim sposobnostima, kakav tip muškarca preferira i da li su prijateljstva na estradi moguća 🤩

Popularna pevačica Katarina Didanović postala je poznata javnosti kada se pojavila u muzičkom takmičenju i nakon toga započela solo karijeru.

Prepoznatljiva je po svom raskošnom glasu i specifičnoj boji. Nakon balada koje je snimala, njena poslednja pesma Robinja bržeg je ritma i izazvala je mnoge pozitivne reakcije. Pored solo pesama, Katarina je do sada sarađivala sa Rastom i Lexington bendom!

Opiši svoj prvi javni nastup i početak karijere. 🎤

Lepo pitanje i evo uspeli ste da me vratite na taj početak i osećaj. Bilo je nekako lepo, čudno, uzbudljivo, jer sam pre svega toga imala zadatak da konačno ubedim svoje roditelje da je pevanje moj poziv i da ću se zaista i baviti tim poslom. Kao i dan danas, njihova podrška mi puno znači, tako da je posle sve to išlo nekako lakše. Moj 1. nastup desio se u 3. godini srednje škole. Stekla sam iskustvo i sa 20 godina sam se prijavila u takmičenje Zvezde Granda. To je bio značajan period , tada sam stekla samopouzdanje i nakon toga sam krenula solo karijeru. 😎

Šta ti je popularnost donela, a šta uzela?

Donela mi je još više novih izazova, ciljeva, rada na sebi, još više publike koja me prati i podržava , a ono što mi je oduzela je svakako slobodno vreme za svoj privatni zivot, prijatelje. Imam sreću da imam prave ljude oko sebe koji sve to razumeju i koji me bodre. Svakako da mi ništa ne pada teško, volim svoj posao, sa zadovoljstvom i punog srca sam mu se predala. 💗

Čiji poziv za saradnju vrlo priželjkuješ?

U ovom trenutku, što se toga tiče, volela bih da ostvarim žensku saradnju, neki planetarni duet. Neko koga volim kako gradi karijeru, to bi na primer bile Maja Berovic, Milica Pavlović, Breskvica, Tanja Savić, Elma Sinanović.

Koja tvoja dosadašnja pesma te najbolje opisuje? 🎶

Definitivno Robinja, do sada su prethodne pesme bile balade. Robinju sam odmah osetila, probudila me je i u narednom periodu ću raditi pesme sličnog ritma.
View this post on Instagram

A post shared by Katarina Didanović (@katarina_didanovic)

IZVOR: IG / @katarina_didanovic

Život u centru Beograda ili u Obrenovcu? 🤔

Jako sam vezana za Obrenovac, to je grad koji se zavoli i ne napušta, ali morala sam da pređem u Beograd zbog količine obaveza, iako je Obrenovac na pola sata udaljen, shvatila sam da mi je tako lakše za funkcionisanje i da sam u Beogradu produktivnija.

Koga sa estrade smatraš prijateljem i zašto?

Imam ih što od takmičenja, što od sada koje sam stekla u ovom periodu građenja karijere. Ne bih nikoga izdvajala sada posebno. To su osobe koje imaju kućno vaspitanje i manire, koje nisu sujetne, uvek su tu da posavetuju, pomognu, tako da su prijateljstva na estradi moguća. Možda nemamo vremena za neko druženje, ali za iskrenost i poštovanje, uvek. 😊

U jednoj emisiji si prikazala sjajne fudbalske sposobnosti. Otkrij nam nešto više o tome... ⚽

Tata me je naučio raznim trikovima i on je jako želeo da se bavim sportom, tako su mama i tata pokušali da me odvrate od pevanja , ali nisu uspeli 😄 Svakako da je sport bio moja druga ljubav. Trenirala sam odbojku i generalno sam imala talenta za sport. Jedan period sam se bavila i manekenstvom.

Crvena zvezda ili Partizan?

Iskreno, kao mala sam navijala za Partizan, ali sada ne navijam ni za jedan klub. Navijam za Srbiju! Obožavam da gledam sport, pratim sva dešavanja i jako sam ponosna što smo tako talentovana nacija!
View this post on Instagram

A post shared by Katarina Didanović (@katarina_didanovic)

IZVOR: IG / @katarina_didanovic

Koju pesmu često pevušiš pod tušem? 🎵

Pevanje je pod obavezno, a što se tiče pesama, stalno menjam repertoar. 🙂

Da nisi pevačica bila bi… 

Odbojkašica.

Na koje pitanje ne voliš da daš odgovor?

Na pitanja privatne prirode, da li imam dečka i tome slično.

Tvoj tip muškarca?

Fizički ili psihički? Jako je teško uskladiti sve to, koliko je bitan fizički izgled isto toliko je bitan i taj mentalni sklop i naravno da postoji poštovanje i razumevanje. Na ovo pitanje ne bih da dajem neki konkretan odgovor. Moj tip muškarca je da bude muškarac, da je pametan, sposoban, harizmatičan i duhovit.
View this post on Instagram

A post shared by Katarina Didanović (@katarina_didanovic)

IZVOR: IG / @katarina_didanovic

Emotivni status?

Srećna sam!😊

Kada publika može da očekuju tvoju novu pesmu? 🤩

Ne bih još ništa da najavljujem, zbog ove trenutne situacije. Svakako, radim na novim pesmama. Ja , kao i sve moje kolege, čekamo pogodan trenutak kada će sva ova situacija malo popustiti.

Koji naredni cilj u karijeri želiš da ispuniš?

Imam velike ciljeve i planove. Posvetila sam se sebi, svom radu i očekujem velike stvari u narednom periodu. Cilj su mi nove pesme kao i povratak svom poslu i publici sa nekom novom, jačom i boljom energijom. 💪

Poruka za čitaoce Red portala?

Na 1. mestu, budite mi zdravi duhom i telom, naučite da osluškujete sami sebe. Budite srećni, ambiciozni, pratite svoje srce i svoje zelje. Šta god da je vaš izbor, srećan vam put! ❤️

Autor: redportal.rs

#Muzika

#Robinja

#estrada

#intervju

#katarina didanovic

#pop pevacica