Pevač otvoreno pokazao svoj stav po pitanju vakcinacije

Popularni pevač Bane Mojićević jutros je gostovao u jutarnjem programu na Prvoj televiziji, gde je tokom svog izlaganja iznenadio, kako voditelje, tako i gledaoce, svojom izjavom o vakcinama.

Pevač je na samom početku razgovora govorio o tome kako provodi vreme tokom pandemije i prokomentarisao ponovno otvaranje kafića sledećim rečima:

- Neka rade stidljivo, neka rade kako god, samo neka rade. Mislim, ovo je više postalo besmisleno, zaista. Koliko god da smo u teškoj situaciji, narod mora da živi, nešto mora da se dešava. Ide nam lepo vreme na ruku, pa su počele i bašte da rade i ljudi su se razmilili napolju - rekao je Bane i potom dodao:

- Uživam u suncu, uživam u prirodi. Provodim vreme sa decom i pripremam se da kada sudija “zvizne” drugo poluvreme budem spreman. Vežbam sa bendom, priremam nove pesme i tako - rekao je pevač.

Foto: Printscreen Instagram / @mojicevic.bane

Filip Čukanović tokom razgovora upitao je pevača da li se vakcinisao protiv koronavirusa na šta je Bane odgovorio:

- Nisam. Iskreno da ti kažem, ja ne verujem u vakcine, zbog toga se nisam vakcinisao, ali poštujem sve koji misle suprotno. Nemam ništa protiv, neka svako radi kako misli da je najpametnije. Ja ne verujem u to i nisam pobornik toga. Pogotovo što sam preležao 2 puta koronu - izjavio je Bane, prenosi Objektiv.rs.

Autor: redportal.rs

#Bane Mojićević

#Vakcina

#koronavirus

#vakcinacija