Popularni par izgovoriće sudbonosno DA u Srbiji 💎

Poznati fudbaler Luka Jović svoju lepšu polovinu manekenku Sofiju Milošević verio je tokom prošle godine, a nakon nekoliko meseci na svet je došao i njihov sin Aleksej.

Kako venčanje još nije upriličeno zbog pandemije koronavirusa, Sofija Milošević je u intervjuu za Story otkrila nešto više o planovima za venčanje i svadbi.

- Crkveno venčanje će biti kod nas, a što se građanskog tiče, želeli smo to da bude na nekoj egzotičnoj destinaciji, pored mora, ali smo odustali. Jedino što znamo jeste da nećemo imati  pompezno slavlje, već da to želimo da proslavimo  u relativno malom krugu ljudi. Zdravlje nam je na prvom mestu, tako da smo sve planove odložili dok se epidemiološka situacija ne popravi - otkrila je manekenka, a tokom intervjua dotakla se teme očinstva i rekla kako se Luka snalazi u ulozi oca:

- Žao mi je što ne mogu rečima da objasnim koliko je Luka divan otac. Potpuno je predan i posvećen, stvarno sam ponosna i srećna što imam takvog čoveka pored sebe. Do sada nije prošlo nijedno kupanje bebe, a da on nije učestvovao. To je naš ritual u kojem oboje uživamo - otkriva manekenka, piše Pink.rs.   

View this post on Instagram

A post shared by SOFIA (@sofijamilo)

IZVOR: IG / @sofijamilo

Autor: Pink.rs / redportal.rs

#Luka Jovic

#Sofija Milosevic

#detalji

#svadba

#venčanje