Anđela Ašanin otkrila tajne noćnog života i aftera u doba korone!

Program RED TV-a postao je bogatiji za još jedan format: Zornjak, potpuno drugačiji jutarnji program koji se emituje svakog radnog dana od 6 do 8 časova. Pored Dragana Marinkovića Mace, koji je domaćin ovog nekonvencionalnog jutarnjeg programa, u studiju mu društvo pravi i Anđela Ašanin, koja će vas svakog radnog jutra voditi kroz veoma zanimljivu rubriku: Crnogorka u Beogradu

Foto: Printscreen RED Tv

Kroz ovu rubriku, Anđela će vam pokazati kako se jedna autohtona Crnogorka snalazi u Beogradu – na Vračaru, a i šire.

U prvoj epizodi Zornjaka, Anđela vas je vodila kroz noćni život Beograda u doba korone. Od Cetinjske, popularnog hipsterskog mesta sa jedinstvenim kafićima, pa sve do Skadarlije, u koju svi dolaze da posete atmosferu jedinstvenih kafana, Anđela je, u potrazi za savršenim mestom za piće do 23 časa, upoznala različite ljude. 

Foto: Printscreen RED Tv

U zanimljivim razgovorima na ulicama Beograda, Anđela je otkrila gledaocima da lije moguće dobro se provesti do 23 časa, kako se živi bez izlazaka do ranih jutarnjih časova, šta građani rade kada se kafići zatvore, da li se češće slavi u kućnoj varijanti i da li uopšte izlaze ili imaju strah od javnih okupljanja.

Foto: Printscreen RED Tv

Iako je bilo i onih koji nisu želeli da govore pred kamerama na ovu temu, bilo jeviše onih koji su bili radi da Crnogorki u Beogradu odgovore na pitanja o noćnom životu u doba korone. 

Osim razgovora, Anđela je stigla i da se proveseli sa sviračima u Skadarliji i osetipravi duh beogradskog boemskog života. 

Foto: Printscreen RED Tv

- Predobro sam se provela, baš je dobro bilo, dobra energija je bila u gradu. Neko je hteo da priča, neko nije, ali naletela sam na nekoliko divnih ljudi sa divnom energijom, bilo je dosta parova, ljubavi. Do kraja večeri sam upoznala dušu Beograda – rekla je Anđela nakon prve rubrike Crnogorka u Beogradu u Zornjaku.

Foto: Printscreen RED Tv

Sudeći po reakcijama, Anđela je osvojila gledaoce, a nama ostaje da svakog radnog dana od 6 do 8 časova u Zornjaku na RED TV-u vidimo sa kakvim avanturamai izazovima će se susresti Crnogorka u Beogradu.

Autor: redportal.rs

#crnogorka u beogradu

#red tv

#zornjak