Reperova žena navodno u policiji zatražila da se izda nalog za zabranu prilaska

Nakon što je potvrđeno da će se Nenad Aleksić Ša nakon izlaska iz rijalitija u kome se trenutno nalazi razvesti od žene Ivane, pojavila se nova vest. Kako mediji pišu, Ivana je sada otišla korak dalje i u policiji zatražila da se Nenadu izda nalog za zabranu prilaska njoj.

- Ivana je dugo razmišljala o tome šta će se desiti kad se susretne sa Ša i da li će joj on praviti dodatne probleme, pored pakla u koji je uvukao celu porodicu. Striktno se drži toga da ne želi javno da se eksponira, a svesna je da u njegovom prisustvu to baš ne može da ostane tako. Navikla je da ih u javnosti svuda čekaju paparaci, novinari, a sada kada je odlučila da više ne želi da bude njegova žena, neće to da trpi - priča dobro obavešten izvor za Alo! i objašnjava zašto je Ivana odlučila da se obrati policiji.

- Ona je shvatila da je to jedino rešenje da sačuva privatnost i ujedno sebi olakša sve što sledi nakon Nenadovog izlaska iz rijalitija. Tako je otišla u policijsku stanicu u blizini njihovog stana i zatražila da se Nenadu izda nalog za zabranu prilaska - kaže izvor i otkriva kako je reperovoj ženi bilo na početku Zadruge, kao i kako se odlučila na korak ka razvodu.

Foto: Pink.rs

- Njoj je u početku bilo mnogo teže, dok su se Ša i Tara još muvali i sve zadrugare i gledaoce pravili ludima tvrdeći da među njima ne postoji ništa više sem prijateljstva. Nije želela da zbog povređenih emocija zapostavi svoj posao i kozmetički salon koji je u njenom vlasništvu. Prelomila je da definitivno želi razvod u trenutku dok Ša i Tara još uvek nisu ozvaničili vezu i imala je punu podršku svoje porodice i prijateljica da ga i obavesti o tome. Naslutila je da može da se desi ono najgore i pripremila se na to. Svoju tugu i bol prevazilazi zahvaljujući poslu i često govori da joj je najbitniji duševni mir, da će joj razvod biti olakšanje. Ne zanima je šta će se desiti sa njenim suprugom i njegovom devojkom jer čim bude potpisala razvod, više nikada ne želi da čuje za njih - završava priču izvor Alo!.

Autor: Alo / redportal.rs

#Nenad Aleksić Ša

#Razvod

#ivana aleksić

#zabrana prilaska