Košarkašica zajedno sa sinom se bori za bolje dane, i u tome uspeva 😍

Poslednje 4 godine bile su veoma turbulentne za Milicu Dabović, ipak, ona je sva iskušenja podnela "muški" u uhvatila se u koštac sa problemima.

- Konačno sam pronašla mir, srećna sam i ispunjena žena i majka. Dane provodim radeći na novim projektima, igrajući košarku i jako sam srećna zbog toga. Završila sam dogovor sa košarkaškim klubom Brčkog gde devojčice igraju drugu ligu i treba da uđu u prvu. Došla sam da im u tome pomognem i konačno im donesem titulu koju zaslužuju! Devojčice imaju mahom oko 15 godina i mogu da budem mama svakoj u timu i nije mi svejedno zbog toga - kazala je Milica za Blic.rs.

Košarkašica je ispričala i da su joj u najtežim trenucima u životu pomogle 2 dame.

- Pomogle su mi Aleksandra Prijović i Sofija Milošević, stala sam na noge. One, a i ostale žene koje su me podržale i kupile stvari od mene su mi dale vetar u leđa. Sada se to proširilo, ja sam ta koja izlazi u susret drugim ženama, majkama i devojkama. Šta god imaju i nije im potrebno to se proda. Naravno, uzeću svoj deo, to je minimalan procenat, ali opet, meni to znači. To su neke pristupačne cene i kome god je nešto skupo, cena može da se smanji i da svi budemo zadovoljni, mi što smo prodali, a one što su kupile. Moram da priznam, tim putem uspem da zaradim više od jedne prosečne plate. Ovih godinu dana barem nisam uopšte brinula kako ću platiti račune i Stefanu vrtić. Bila sam ta koja je trčala, radila, snimala reklame, imala posao...

Autor: Blic / redportal.rs

#KOŠARKA

#Milica Dabović

#garderoba

#prodaja

#stvari