Novi detalji borbe za sinove 💪

Mnoge je obradovala vest da će Tanja Savić konačno videti sinove Maksima i Đorđa nakon godinu dana, a sada je pevačica otkrila detalje borbe za sinove i da još uvek nije dobila starateljstvo nad decom.

- Zvanično sam dobila presudu da vratim decu. Nemam i dalje starateljstvo nad decom, to nije rešeno, moraćemo da se borimo iz Srbije za to. Presuda je samo donela tu odluku da deca treba da se vrate u Srbiju jer sam ja svim papirima dokazala da su deca živela ovde, da su imali boravak, da su se ovde školovala, da smo ovde više vremena provodila nego u Australiji - ispričala je Tanja za Pink.rs.

- Čula sam se sa decom, zbunjeni su, bili su bez mene godinu dana, a sad znaju da će biti bez tate. To je prekretnica u našim životima koja je teška. Ne znam šta da pomislim. Jako mi je žao zbog sebičluka jednog roditelja, a to u ovom slučaju nisam ja. Ostvarila mi se velika želja za moj rođendan i ne postoji srećnija mama od mene. Još nemam mogućnost da zagrlim decu, biće to uskoro - rekla je je ona i dodala:

- Imam želje, nisam sve ostvarila. Ipak, srećna sam žena jer me sitnice čine srećnom.

View this post on Instagram

A post shared by TANJA SAVIC (@tanja_savic_private)

IZVOR: IG / tanja_savic_private

Autor: redportal.rs

#Tanja Savić

#borba

#deca

#pevačica

#sinovi

#starateljstvo