Starleta navodno zaprošena na proslavi svog rođendana 💍

Starleta i rijaliti zvezda Stanija Dobrojević napunila je 36 godina 17. marta, dok je njegovu proslavu upriličila dan kasnije, odnosno u četvrtak. Razlog zbog kojeg će Stanija pamtiti baš ovaj rođendan jeste taj što se nadovno verila, kako pišu mediji.

Naime, Stanijih dečko, takođe bivši rijaliti učesnik, Mako Marković zaprostio je starletu tokom rođendanske proslave, a kako je ova situacije tačno izgledala za medije je otkrila Stanijina drugarica.

- Stanija nije zvala muzičare, ali su imali karaoke, pa su ona i Marko cele noći pevali. U ponoć je isekla tortu, a posle vatrometa Marko je kleknuo, izvadio prsten i pitao Staniju da se uda za njega. Bila je u šoku, stvarno nije očekivala da će je zaprositi, ali je rekla "da". Čak je i zaplakala od sreće - rekla je Stanijina bliska prijateljica, koja je dodala i da je starletina porodica presrećna.

Foto: Printscreen Pink.rs

- Njena majka je skakala od sreće. Bili su oduševljeni i njeni baka i deka. Stanija i Marko svadbu planiraju za sledeću godinu, kad očekuju da će se smiriti haos oko korone. Oni već žive kao da su u braku, ne razdvajaju se. Stanija je baš srećna sa njim, pričala je da više neće da ulazi u rijaliti. Planira da živi od svoje kozmetičke linije i reklama na Instagramu - tvrdi Stanijina drugarica.

Podsećamo, Stanija i Marko upoznali su se u rijalitiju Zadruga gde su i započeli svoju vezu.

Autor: redportal / Pink.rs

#Marko Marković

#stanija

#veridba

#zaprošena