Tarin bivši dečko govorio o njenoj vezi sa Ša 🤔

Ana Radulović i Ivana Šopić u večerašnjoj emisiji Pitam za druga ugostile su bivšeg zadrugara Mateju Matijevića, koji iako trenutno nije u Zadruzi je jedna od glavnih tema zbog bivše devojke Tare Simov, koja je pak nedavno uplovila u vezu sa oženjenim reperom Nenadom Aleksićem Ša. Tokom emisije Mateja je komentarisao aktuelne događaje u Beloj kući i osvrnuo se na prozivke i vređanja koja mu je Ša uputio.

Foto: Printscreen RED TV

Naime, Mateja je otkrio da se prvi put povodom veze Tare i Ša oglasio pre svega dva do tri dana, jer nije želeo da trpi da ga neko vređa u lajvu, a pritom ga ni ne poznaje, i dodao da ga njihov odnos ne zanima.

Takođe, Mateja je pomenuo i jedan nemili događaj koji se zbio tokom leta, a u vezi je sa Tarom. Iako o njemu nije želeo puno da otkriva, rekao je da je upravo on bio glavni razlog za prekid svakog kontakta sa zadrugarkom.

IZVOR: YT / Zadruga Official

Kako je rekao, Nenada Aleksića ne poznaje, nekada je o njemu imao okej mišljenje, ali ga je razočarao kada je počeo da ga vređa u rijalitiju.

Svoj odnos, odnosno vezu sa Tarom, Mateja nije želeo da poredi sa ovom koju imaju Ša i njegova bivša devojka, ali je samo rekao da je njegova ljubomora van svake pameti i da sa Tarom, koliko se seća, nije imao slične situacije.

Kada je reč o drugim ljubavnim parovima na imaju u Šimanovcima, kao najsimpatičniji par Mateja je izdvojio Maju i Čorbu i rekao da se kod Maje vide iskrene emocije, ali i da se Čorba malo zaljubio. Maju je okarakterisao kao dobrog čoveka, iako je imao velike sukobe sa njom u prošloj sezoni, i izjvaio da je Janjuš iz nje izvlačio sve ono najgore.

Mateja se dotakao i svog odnosa sa Majom Marinković, što možete čuti u videu ispod:

IZVOR: YT / Zadruga Official

Kao svog favorita u ovoj sezoni Mateja je izdvojio Lepog Miću, na veliko iznenađenje voditeljki, i rekao da se sa njim video i nakon rijalitija.

Mateja poznaje i Cveleta, koga ne može da podrži jer ne može da ga prepozna. Nekoliko puta su izlazili u provod napolju, tada mu se činio kul i mnogo drugačijim od onoga što prikazuje sada u Beloj kući.

Da ponovo može da uđe u rijaliti, Mateja je otkrio da se sigurno ne bi zaletao prilikom ulaska u veze kao što je to bilo prošle sezone.

Autor: redportal.rs

#Mateja Matijević

#ZADRUGA

#pitam za druga

#redtv

#tara

#Ša