Pevač odabrao jedno od najstarijih imena 😎

Poznati pevač Sloba Vasić tokom jučerašnjeg dana postao je otac, a novom ulogom u životu pohvalio se na društvenim mrežama.

Sloba i njegova supruga Jelena dobili su devojčicu kojoj su odlučili da daju ime Marija. Emotivni video i poruku upućenu tek rođenoj ćerci Slobina žena je podelila na svom Instagram nalogu, gde je napisala:

- Anđele mamin, ovo je naš prvi susret. Namučile smo se obe da sretno dođeš na ovaj svet, i isplatilo se! Iako je bilo mnogo teških trenutaka, kada sam te uzela u naručje shvatila sam napokon kako izgleda moj svet! Bio je prazan bez tebe, neispunjen! Jedva čekam svaki momenat sa tobom, svaki dodir, svaku suzu, svaki smeh... Snago moja!!! Tata tvoj i ja od danas živimo za tebe! Posebno se želim zahvaliti svojoj jedinoj ljubavi @slobavasic_official koji je svako tren bio uz mene, i kad me niko ne bi mogao trpeti, koji je sve zajedno sa mnom izgurao i bio uz mene do zadnje moje kontrakcije, kada nisam mogla ni samu sebe da vidim... Hvala ti što si mi podario život i moj uzdah za kojeg od danas živim!!! 💕 Dobro nam došla, naša Marija! 👼🏽

View this post on Instagram

A post shared by Jelena (Karagić) Vasić 🌹 (@lela_misslela)

IZVOR: IG / @lela_misslela

Podsećamo, Sloba Vasić je na veoma neobičan način otkrio pol bebe svojim pratiocima na Instagramu, a više o ovoj temi možete pročitati u tekstu ispod:

Autor: redportal.rs

#Naslednica

#Sloba Vasić

#beba

#ime

#marija

#tata