Simpatična plavuša i članica nekada popularnog Koktel benda rešila je da svoj život promeni iz korena

Iako se zbog ljubavi nekoliko puta selila, često bila spremna na različite kompromise, pevačica Katarina Sotirović rešila je da u junu ove godine stavi tačku na brak sa košarkašem Aleksandrom Rašićem.

- U junu smo se definitivno razišli nakon 14 godina zajedničkog života. Odluka da se raziđemo došla je u trenutku kada smo shvatili da ne želimo da se decenijama razvlačimo u nekim lošim emocijama. Bolje sada nego kasnije. Sve smo probali i sve smo pokušali, ali smo na kraju shvatili da smo ovako najbolji. Sale je divan čovek i divan otac, i mi se mnogo volimo, ali shvatili smo da kao par ne funkcionišemo. Mi se družimo i viđamo, o svemu se dogovaramo - ispričala je Katrina za emisiju Kec na jedanaest.

View this post on Instagram

Kaže mi ćerka danas:”mama,ja te nisam prepoznala!”😳😂 došla sam po nju u boravak i gleda me kao da je slučajna prolaznica došla🤦🏼‍♀️ eto šta je šminka i da li je moguće da me rodjeno dete nije provalilo?!😁🤷🏼‍♀️ pre nego što krenem da skidam ovo savršenstvo sa lica,da ovekovečim za insta-svet🌟❣️🙋🏼‍♀️💋 #šminka @snezanakaroviccoric #beauty #makeup #melikeit

A post shared by Katarina Sotirovic (@sotirovicka) on

Autor: redportal.rs

#Katarina Sotirović

#Razvod

#košarkaš

#pevačica