Popularni reper govorio i kako se snašao u ulozi tate 👶

Dragan Marinković Maca u studiju Kasnog Zornjaka jutros je ugostio popularnog repera i novopečenog tatu Vuka Moba. Tokom emisije Vuk Mob rekao je nešto više o novoj ulozi u njegovom životu i objasnio zbog čega ne peva o Ivi Andriću nego o "belom".

Popularni reper pre nekoliko dana postao je otac devojčice Teone, a koliko je oduševljen novom ulogom pokazao je i kroz razgovor sa Macom. Vuk je otkrio da je prilikom prvog susreta sa ćerkom počeo da je ljubi i rekao da je bila manja nego što mu se učinilo na slikama koje mu je slala verenica Olja, kao i to da su mu se tresle ruke kada je prvi put trebalo da je uzme, ali se sada već navikao.

View this post on Instagram

A post shared by RedTV 💥 #bicesveuREDu (@redtv.rs)

IZVOR: IG / @redtv.rs

Vuk Mob je svoju novu pesmu, koja nosi ime Samo ti, posvetio verenici i ćerci, a spot je sačinjen od njihovih snimaka.

IZVOR: YT / IDJVideos.TV

Kako se u današnjim pesmama često koriste reči "belo", "ku*ve" i slično, Maca je upitao Vuka da obrazloži zbog čega je to tako, na šta je reper odgovorio:

- Ja sam prvi koji priča konstantno o tome, šta ću. Jednostavno tako je. Ideš u korak sa vremenom, takvo je društvo, takva je današnjica, ja ne mogu da pričam o bibliotekama i Ivi Andriću kad to nikoga ne interesuje - izjavio je Vuk i dodao da ne može da peva o nečemu što nikoga ne zanima jer mu pesme neće biti slušane, a samim tim niko neće doći na njegov nastup.

View this post on Instagram

A post shared by RedTV 💥 #bicesveuREDu (@redtv.rs)

IZVOR: IG / @redtv.rs

Celu emisiju sa Vukom Mobom možete pogledati na Jutjub kanalu RED TV-a.

Autor: redportal.rs

#Dragan Marinković Maca

#Ivo Andrić

#Muzika

#otac

#vuk mob

#zornjak