Otkrio novi hobi: Operem 2, 3 mašine veša dnevno, a posuđe perem tokom celog dana 😍😍😍

Poznati glumac Džordž Kluni zabrinuo je svoje fanove. Naime, on je rešio da završi karijeru i povuče se iz filmske industrije. Iako se poslednjih godina nagađalo u stranim medijima da se Džordž i njegova 17 godina mlađa supruga, pravnica Amal razvode, par je izgleda nikad sretniji.

Glumac je nedavno izjavio da mu je Amal važna i da voli obavljati "ženske poslove” poput šivenja i krpljenja odeće. Deluje kao da je jedan od najpoželjnijih glumaca na svetu počeo toliko da uživa u podizanju dece te je počeo da razmišlja o napuštanju Holivuda.

- Reći ću vam nešto o svojim novim hobijima. Operem 2, 3 mašine veša dnevno, a posuđe perem tokom celog dana jer su nam deca pravi mali prasići. A decu s vremena na vreme morate i okupati… Čak sam ošišao sina, no to je ispalo veoma loše. Ipak, njemu će kosa brzo porasti. Naime, supruga mi je rekla da će me ubiti ako dirnem ćerkinu prekrasnu dugu kosu - kroz smeh je ispričao Kluni.

View this post on Instagram

A post shared by Amal Alamuddin Clooney (@amalclooneyofficial1)

IZVOR: IG / amalclooneyofficial1

Glumac govori prijateljima da su mu najvažniji prioritet postala deca, pa tek onda posao i da se trudi da smanji poslovne obaveze što više može.

Autor: redportal.rs

#Amal Kluni

#džordž kluni

#gluma

#karijera