Poznati američki glumac primetio je da žene u Srbiji vole botoks, kao i da Srbi više tračare od Amerikanaca 😂

Dragan Marinković Maca u današnjem Kasnom Zornjaku ugostio je poznatog američkog glumca, muzičkog producenta i velikog ljubitelja fitnesa Adama Devenporta.

Adama smo imali priliku da gledamo u filmovima poput Middleground, Half Girlfriend, Dread, Hello Again i mnogim drugim, a u Beogradu nalazi se povodom snimanja filma koji nosi ime Lični trener. Pomenuti film je triler, glavne uloge pripale su glumcima iz Amerike, dok će sporedne uloge moći da dobiju i srpski glumci koji znaju dobro engleski, jer su kastinzi trenutno u toku. Poznati glumac otkrio je da će se u Srbiji snimati još nekoliko američkih filmova, jer je naše podneblje veoma povoljno za snimanje.

Foto: Printscreen RED TV

Adam se u Beograd preselio u novembru mesecu, a u glavnom gradu naše zemlje drži časove glume. On je član glumačkog studija u SAD i na svojim časovima podučava o posebnim tehnikama iz ove oblasti.

Kako je otkrio, na njegove časove glume dolaze i domaći glumci sa dugogodišnjim iskustvom, ali i oni koji nemaju apsolutno nikakvog iskustva. Tokom prošle nedelje čas im je držala glumica nominovana za Oskara. Na njegovim časovima glume ima mesta za one koji žele da se bave glumom profesionalno, ali i za one koji žele samo nešto više da saznaju o njoj.

Foto: Printscreen RED TV

Glumac je prokomentarisao domaće filmove i rekao da je pogledao film Mi nismo anđeli, kojim se oduševio. Obožava Srđana Todorovića, kao i Nikolu Koju koga je okarakterisao kao sprskog Roberta de Nira!

Kako se pored glume bavi i muzikom, Adam je tokom emisije govorio i o našoj muzici za koju misli da je veoma kompleksna. Izdvojio je folk žanr i rekao da ništa slično nije čuo i da su melodije u okviru ovog žanra veoma složene. Dodao je i da u Srbiji ima dosta odličnih pevača, a kao jednu od njih izdvojio je Cecu za koju je rekao da peva bolje od Madone! 😁😎

Foto: Printscreen RED TV

Adam je izjavio da mu se u Srbiji najviše dopadaju ljudi koji su veoma brižni i duhoviti. U Americi postoji dosta mitova u vezi Srba, ali o nama misli potpuno suprotno od toga, rekao je glumac.

Takođe, primetio je da žene u Srbiji jako vole da rade botoks, kao i to da naš narod mnogo više tračari od Amerikanaca. 😅

Kada bude dobio srpski pasoš Adam planira da se kandiduje za predsednika i postane balkanski Obama, kako je rekao. 😁

Foto: Printscreen RED TV

Tokom emisije imali smo priliku da saznamo nešto više i o Kaji, prevodiocu u današnjem Kasnom Zornjaku. Naime, ona je u Srbiju iz Poljske došla još pre 8 godina zbog studija nakon kojih je odlučila da ostane u našoj zemlji. Kaja govori čak 5 jezika među koje se pored poljskog ubrajaju srpski, engleski, ruski i beloruski.

Ukoliko ste propustili neku od epizoda Kasnog Zornjaka propušteno možete pogledati na Jutjub kanalu RED TV-a.

Autor: redportal.rs

#Kasni Zornjak

#adam devenport

#film

#glumac

#lični trener

#nikola kojo

#redtv