Uraganka: Rekla sam da je on krindž, reci mu da to znači car, možda se naljuti! 😂

Članica grupe Hurricane Ksenija Knežević gostovala je u utorak u emisiji AmiG Show, gde ju je Ognjen Amidžić zamolio da kroz jednu reč opiše svog oca, takođe pevača, Nenada Kneževića Kneza.

Ksenija je u prvi mah kao iz topa izgovorila reč "krindž", odnosno blam. Međutim, kada je shvatila šta je izjavila nasmejala se i rekla da se šali, pa je brže-bolje poslala glasovnu poruku Tamari, ćerci izabranice svog oca.

Pevačicina glasovna poruka postala je hit na društvenim mrežama, a evo i kako je pokušala da "izgladi" situaciju:

- Tamara, moraš da nam pomogneš. Ja sam u Amidžiju rekla, sprdala sam se, možda se Knez bude naljutio. Bilo je kao opiši jednom rečju neke stvari, Ognjen me pitao da opišem svog oca jednom rečju. Ja sam rekla "krindž", i smejala se, onda sam se ispravila i rekla "super" - govorila je Ksenija i nastavila:

- On ako te bude pitao šta znači krindž ti reci "ma car, smešan". Molim te me spasi, ako se bude naljutio, biće mi baš krivo. Reći će "Tu smo vas mi dočekali, ugostili" i ono njegovo - govori pevačica u glasovnoj poruci, a u sledećem kadru vidimo Kneza koji pita šta znači krindž, a devojka odgovara da znači car, pa su se Uraganke izvukle. 😅😂

U videu ispod možete čuti Kseniju i videti Knezovu rekciju na ono što je njegova ćerka rekla:

IZVOR: TW / @escsrbija

Autor: Pink.rs / redportal.rs

#HURRICANE

#Ksenija Knežević

#knez

#video