Prema pisanjima portala u Hrvatskoj, pevačica se našla u nezavidnoj situaciji

Severini je krajem prošle godine finansijska agencija FINA u Hrvatskoj navodno izdala nalog za prinudnu naplatu u iznosu od oko 150.000 kuna, odnosno, oko 20.000 evra.

Navodno, prinudnu naplatu joj je odredio sud, jer nije na vreme vratila hrvatski pasoš maloletnog sina bivšem partneru i ocu deteta Milanu Popoviću.

Foto: Pink.rs

Rešenje o prinudnoj naplati navodno je doneo Opštinski građanski sud u Zagrebu u junu prošle godine, a viši sud odbacio je Severininu žalbu i potvrdio ga. U odluci je navodno stajalo da Popoviću, ako pevačica ne postupi po rešenju, navodno mora da plati 1.000 kuna, odnosno, oko 133 evra, za svaki dan zakašnjenja.

I to nije sve, zagrebački sud u junu prošle godine je navodno izrekao pevačici novčanu kaznu u iznosu od 5.000 kuna, odnosno oko 666 evra, jer je i posle sudske zabrane objavila fotografiju sina na svom Instagram profilu. Fotografije je kasnije uklonila, a sud ju je upozorio da će sledeći put, ako objavi fotografiju sina na društvenoj mreži kazna biti 10.000 kuna, što je oko 1.333 evra.

Autor: 24sata.hr / redportal.rs

#20.000 evra

#Kazna

#Milan Popović

#Severina

#sud