Pevač se oglasio nakon niza uvreda

Popularni pevač Nikola Rokvić pre jednog dana se vakcinisao, a sliku sa vakcinacije podelio je sa svojim pratiocima na Instagramu uz komentar:

- Čuvajmo sebe, sačuvajmo druge!

View this post on Instagram

A post shared by Nikola Rokvic (@nikolarokvic)

IZVOR: IG / @nikolarokvic

Međutim, Nikolina vakcinacija naišla je na dosta negativnih komentara, pa su ga tako neki pratioci otpratili jer su se razočarali u njega, dok su ga drugi vređali govoreći da ne veruje u Boga i da se vakcinisao sa "satanističkom vakcinom".

"Lakše bi ti bilo da si se popeo na most i skočio u Dunav.", "Vise nemam šta da pratim. Užas. 😮 Baš sam mislila da si pametan decko." - bili su samo neki od komentara koje je Nikola dobio na svoj račun.

Pevač se nakon negativnih komentara i uvreda obradio, takođe na Instagram nalogu, i napisao sledeće:

- Verujem u Boga i vakcinisao sam se! Do juče sam stvarno mislio, mada i dalje mislim, da je to sasvim normalno i prirodno. Da, ja verujem u Boga i da, ja verujem, medicina pomaže! U mom životu je tako oduvek! Te dve stvari ne razdvajam! One se za mene dopunjuju! Od jednom salva uvreda i razočaranja nekih ljudi koji sebe nazivaju vernicima. Kako sam smeo da primim tu satanističku vakcinu, korona ne postoji, zašto maska, zašto propagiranje otrova, žig zveri, pretnje - napisao je pevač i dodao:

- Kakve sve ovo veze ima sa Ljubavlju? Braćo i sestre, gde vam je ljubav? Gde je ta suština vere? Jeste li se možda pomolili za mene ili ste samo jedva čekali da pobacate to kamenje, da istresete sve frustracije i sulude teorije? Kakve to ima veze sa Bogom i verom. Ko je tu na krivoj stazi? Odakle dolaze te novotarije? Od Hrista sigurno ne. Podrška za sve medicinske radnike koji svojim životima spašavaju sve ljude čak i one koji još uvek ne veruju da ovo stvarno postoji! Da vas više ne zadržavam! S Bogom!

View this post on Instagram

A post shared by Nikola Rokvic (@nikolarokvic)

IZVOR: IG / @nikolarokvic

Autor: redportal.rs

#Vakcina

#bog

#komentari

#nikola rokvić