Olivera Konatar: Hvala što mi nisi kupio cveće. 😅

Poznati reper Vuk Mob i njegova verenica Olivera Konatar sa nestrpljenjem očekuju dolazak svoje ćerke na svet, koji se može dogoditi svakoga časa. Vuk Mob rekao je jednom prilikom u emisiji AmiG Show da su kontrakcije već počele i da broje sitno do porođaja.

Koliko je brižan prema svojoj verenici Vuk Mob dokazao je i tokom jučerašnjeg dana, odnosno poklonom koji je kupio Oliveri za Dan žena. 🎁

Reč je autu, a sliku poklona, kao i emotivnu poruku, Olivera je podelila na svom Instagram profilu.

- Moj muž ne veruje u praznike, on ih napravi sam. Moj muž ne voli cveće i ljuti se kada se nešto podrazumeva. On ne ume da bude kao ostali muževi i pravi se da je nešto što nije onda kada se od njega to očekuje. I ne mora da bude jer ima najbolju dušu na svetu, veliku kao nebo, kao svet, kao univerzum. Takvu da nema svest o sebi kao velikom čak i kada je najveći ili kada sebe stavi na poslednje mesto da bi neko drugi bio srećan. Ne postoji dan da se ne pomolim Bogu da naše dete bude poput njega i ne postoji dan kada mogu kao čovek da se izborim sa tim koliko ga volim čak i onda kada znam da mu je previše. ❤️ Hvala ti moja životna radosti, moje životno dobro i životna ljubavi na svemu što imamo. Dugujem ti snagu, samopouzdanje i bezbrižnost. Dugujem ti osećaj da se ono što za mene radiš dešava nekom drugom i sve dane kada se sabiram da shvatim da sam te pronašla i da si nešto moje. Nikada mi neće biti dovoljno tebe i nas. Hvala što si mi ulepšao i ovu noć. I da ne zaboravim, hvala što mi nisi kupio cveće. 😂 Volim te više od svega - napisala je Olivera uz objavu ispod:

View this post on Instagram

A post shared by Olivera Olja Konatar (@oliverakonatar)

IZVOR: IG / @oliverakonatar

Poklone koje su dobile za Dan žena na društvenim mrežama pokazale su i Iva Grgurić, kao i Ceca, a detaljnije o ovoj temi možete čitati u tekstovima ispod:

Autor: redportal.rs

#8 mart

#auto

#dan žena

#olivera konatar

#vuk mob