Sofija govorila i o prijateljstvima među glumcima 😎

Ekipa emisije Whatzuuuup, koja se emituje na RED TV-u, imala je priliku da razgovara sa glumicom Sofijom Rajović, koja je tokom kratkog intervjua otkrila kako je uplovila u glumačke vode, koju ulogu bi sigurno odbila, kao i to da li ima sujete među glumcima. 😎

Foto: Printscreen YouTube/RED TV

Sofija je podelila sa gledaocima da je glumu upisala na BK u klasi glumca Nebojše Dugalića, jer je na Fakultetu dramskih umetnosti prvog puta odbijena. Zbog toga što je nestrpljiva po prirodi, kako je rekla, nije mogla da sačeka i odlučila se za BK. Međutim, studije je nepustila nakon 2 meseca, zbog putovanja u Los Anđeles.

Kada je reč o ulogama koje bi odbila, Sofija je otkrila da nikada ne bi pristala na golotinju bez razloga. Ako već treba da dođe do momenta u kojem se glumac skida, mora da postoji dobro opravdanje za to, rekla je glumica.

Foto: Printscreen YouTube/RED TV

Sofiju Rajović obeležila je uloga Cece, kućne pomoćnice, u seriji Istine i laži, a kako kaže, kolege je i posle godinu i po dana od završetka snimanja nazovu imenom iz pomenute serije. 😅

Kada je reč o prijateljstvima među glumcima, Sofija je izjavila da ona postoje i da joj se čini da je nekada među tim prijateljstvima prisutna i sujeta, ali da je kod nje nema, odnosno da se uvek obraduje novim ulogama svojih kolega i koleginica.

Ceo intervju sa Sofijom Rajović možete čuti u videu ispod:

IZVOR: YT / RED TV

Autor: redportal.rs

#gluma

#intervju

#red tv

#sofija rajović

#whatzuuuup