Elma Sinanović oduševljena Noletovim lapsusom 😅

Fudbalera Zlatana Ibrahimovića je pre nekoliko dana, na otvaranju prestižnog italijanskog festivala Sanremo, dočekala pesma Jutro je Nade Topčagić, a švedski fudbaler je snimak objavio na Instagramu.

Ispod objave javile su se brojne domaće i strane zvezde, među kojima i Novak Đoković, koji je Zlatanov izlazak na scenu pozdravio stihovima hita Elme Sinanović Eh, tugo, tugo, posle čega je stavio post u kom se ispravio, priznavši da je pogrešio i da je mislio na Nadinu pesmu Jutro je. 😅

Objektiv je pozvao Elmu Sinanović, koja je oduševljena Noletovim lapsusom.

- Ćerka mi je poslala taj post i slatko sam se nasmejala. Bilo mi je to vrlo simpatično, pogotovo što se radi o našem Novaku, našem šampionu. Obožavam ga i zaista mi je čast što je uopšte pomenuo moje ime, a kamoli da sluša moju muziku - rekla je Elma za štampano izdanje Objektiva, a kada joj je postavljeno pitanje da li bi pevala Novaku na nekom slavlju, ozareno je odgovorila:

- Kako da ne! Ako bih za nekog pevala, to bi bilo za Novaka. Mnogo poštujem njegovu porodicu i njega, jer su svi oni ambasadori Srbije u svetu, tako da, što se mene tiče, sad bih mu pevala - zaključila je pevačica.

Ovaj Novakov lapsus nije mogao da prođe bez zanimljivih dosetki navijača, pa je tako bilo i onih koji su mu tražili da izbriše komentar i izvini se Nadi Topčagić, kao i da je pevačici „polomio srce”.

Foto: Printscreen Instagram / @elmasinanovic

- Verujem da mu je ta pesma prvo pala na pamet, da je slušao pre ili da mu je ostala u pamćenju, pa je zato pogrešio. To mi ne smeta, pogotovo što smo Nada i ja koleginice dugi niz godina. Ovo pre posmatram kao simpatičan lapsus koji se svakom desi, pa i našem Noletu, pre posmatram kao simpatičan lapsus koji se svakom desi, pa i našem Noletu, ali da mi je napravio reklamu, jeste - kroz smeh nam je rekla Sinanovićeva. - kroz smeh nam je rekla Sinanovićeva.

Autor: objektiv.rs / redportal.rs

#Elma Sinanović

#Novak Đoković

#komentar

#zlatan ibrahimović