Mustafa nije plaćao alimentaciju, osiguranje, ni vozača

Popularna pevačica Emina Jahović nedavno je za jedan domaći magazin govorila o odnosu koji ima sa bivšim mužem Mustafom Sandalom, gde je otkrila da on već više meseci ne plaća alimentaciju za njihove sinove Jamana i Javuza.

Nakon pomenutog intervjua, blizak izvor ispričao je za Telegraf Jetset da je pevačica odlučila da se bivšem suprugu suprotstavi pravnim putem i navodno ga tuži za neizvršavanje obaveza koje su dogovorene.

- Osim alimentacije, Mustafa nije platio ni troškove letovanja, rentiranje vozila i platu za vozača, što su takođe njegove obaveze, zaključene dogovorom koji su imali kada su rešavali pitanje alimentacije i troškova - priča izvor za Telegraf JETSET.

- Tu je i zdravstveno osiguranje dece, koje Mustafa, kako Emina kaže, takođe ne reguliše - dodaje sagovornik.

- U Turskoj se raširila priča kako Mustafa svega 2 meseca ne reguliše svoje obaveze i to zbog pandemije koronavirusa. Međutim, sve to traje 26 meseci, a oni su se razveli pre 32 meseca. Znači, veliki deo tog perioda i svi troškovi pali su na Eminu. Ona to neće da prihvati - priča izvor.

Foto: Pink.rs

Kako kaže izvor, Mustafa je trebalo da plaća i 15.000 turskih lira (oko 1.700 evra) Emini, za njene troškove, te 10.000 za sinova (1.130 evra).

- Ne govorim o osobi čija finansijska situacija nije dobra i koja je u nevolji. Sve u životu je za nas ljude. Ako jednog dana njegova finansijska situacija bude loša, radiću i za njega. Ali znam da nije. Postoji pravda kada su materinstvo i očinstvo u pitanju, kao i u svim pitanjima u životu. Cela moja borba nije samo za mene, već za to da ova razmera pravde deluje u korist svih žena u ovoj situaciji - rekla je Jahovićeva u razgovoru sa novinarom Ugurom Alkaparom.

Autor: telegraf.rs / redportal.rs

#Emina Jahović

#alimentacija

#mustafa sandal

#sud