Jutjuber se oglasio 1. put nakon skandala i otkrio da li je zbog prekršaja i oduzimanja automobila bio u ZATVORU 🚗🚗

Popularni jutjuber Bogdan Ilić, na društvenim mrežama poznatiji kao Baka Prase, nedavno je načinio prekršraj zbog kog su mu kasnije oduzeta 2 automobila i napisana prekršajna prijava, o čemu više možete čitati u tekstu ispod:

Nekoliko dana nakon skandala, o kome je bilo reči u gotovo svim medijima i na portalima, oglasio se jutjuber na svom Instagram profilu i rekao svoju stranu priče.

- Povukao sam se na nekoliko dana dok se ne smiri situacija, milsio sam da će sve proći, ali džabe, ništa se ne menja... Ne brinite, nisam bio u zatvoru, samo sam nestao. Šta se dešava - započeo je Baka Prase i nastavio:

Foto: Instagram.com/@bakaprase

- Oduzeli su mi i Lamba i nov auto koji sam uzeo. Trenutno sam optužen da sam radio nešto kriminalno, što naravno nisam. Nadam se da ću moći uskoro sve da vam ispričam.

- Odlučio sam da neću da čekam da se situacija reši, jer nije fer prema vama da budete u mraku i da ne snimam klipove, a i najjači sam, pa mi ne mogu ništa. Krećem uskoro sa dnevnim objavljivanjem, voziću Juga i Golfa, ali šta je tu je, biće boljih dana. Ispričaću u klipu otprilike šta se dešava, nadam se da me neće uhapsiti.

Foto: Instagram.com/@bakaprase

- Ako opet nestanem ovako, znajte da sam stvarno uhapšen. Mama, volim te. Vraća se institucija - ovim je završio svoje obraćanje jutjuber i podelio sliku svog automobila uz komentar:

- Nedostaješ bebo.

Foto: Instagram.com/@bakaprase

Autor: redportal.rs

#Baka Prase

#auto

#oglasio se

#policija