Da li ćete ga isprobati? 🤔

Glumac Andrija Milošević u poslednjoj objavi, koju je podelio na svom Instagram profilu, dotakao se ozbiljne teme i svojim pratiocima dao jedan savet, tj. recept za lepotu, koji je lično isprobao i koji ga je zaista učinio lepšim, bar kako on kaže. 😎

Recept za lepotu je jako jednostavan. Potrebno je samo pobediti provinciju u sebi i zavoleti ljude, ne samo one bliske, već i one koji su potpuno drugačiji od tebe. Detaljnije objašnjenje glumac je podelio u videu na svom Instagramu.

- Imam nešto potrebu da vam kažem. Jednom prilikom je moj profesor Bora Stepanović rekao: "Andrija, koliko pobedite provinciju u sebi, utoliko ćete biti bolji čovek." Ja sam to ozbiljno shvatio, i onda kada sam u jednom trenutku pobedio te predrasude ja sam doživeo i neke neprijatnosti od ljudi koji su mislili i misle da su predrasude te koje vas određuju i da vam daju identitet. Međutim, ja sam onda iz inata počeo da volim ljude jer sam shvatio u kakvim društvima živimo,  pa sam onda iz inata počeo da poštujem ljude, da respektujem ljude, da onoga ko je drugačiji od mene apriori ne diskvalifikujem kao čoveka, nego da ga saslušam, da vidim je l' mogu nešto da naučim od njega. I kako sam ja krenuo da konzumiram ljudskost, ja sam, čoveče Božji, shvatio da sam ja sve lepši i lepši. Znači širite ljudskost i dobrotu i bićete lepši, majke mi.

View this post on Instagram

A post shared by andrijamilosevic_official (@andrijamilosevic_official)

IZVOR: IG / @andrijamilosevic_official

Podsećamo, Andrija se nedavno našalio sa svojom koleginicom Slobodom Mićalović, o čemu detaljnije možete čitati u tekstu ispod:

Autor: idjtv.com / redportal.rs

#Andrija Milošević

#lepota

#recept