Neka srodstva datiraju još iz 14. veka

Neke od ovih poznatih ličnosti se uglavnom bave istim poslom, ali za neke nikada ne biste rekli da su u nekoj vrsti srodstva. Neki su jako bliski rođaci, a neki dalji.

Kraljica Elizabeta II i Džoni Dep

Jedno od ovo dvoje je pri kraju jako duge karijete, ima komplikovane odnose u porodici, i posebno voli pastelne nijanse. Ali, dovoljno o Džoniju Depu (50). Kraljica Elizabeta II (87) i popularni glumac ni po čemu ne liče, ali zaista dele istu krv. Međutim, njihovo srodstvo je jako daleko, i potiče još od Edvarda III, koji je umro 1377. godine. Ta rodbinska veza je jako komplikovana i dugačka, ali dokazuje da su Edvard III i Edvard Makazoruki u srodstvu.

Vojvotkinja Kamila i Madona

Ove dve plavuše potiču iz iste familije, koja je bila jedna od najmoćnijih u Kanadi u 17. veku. Njih dve, osim boje kose i po kojeg gena, nemaju mnogo toga zajedničkog. Kamila (66) uživa u zrelim godinama i živi mirnim životom. S druge strane, Madona (55) nikako ne može da se pomiri s time koliko godina ima, pa uvek pored sebe ima mnogo mlađeg muškarca. Inače, israživači koji su otkrili ovu povezanost, otkrili su i da je pevačica Selin Dion, takođe, izdanak ove bogate porodice.

Bruk Šilds i Glen Klous

Izgleda da neke porodice imaju sreću i lepotu upisanu u DNK. Ove dve poznate glumice prilično su blizak rod, pa je Glen (66) čak i inspirisala lepu Bruk (48) da postane glumica.

Barak Obama i Bred Pit

Preci nekada najmoćnijeg čoveka Amerike stigli su na sve strane - od Kenije do Irske. Međutim, ova povezanost nije išla tako daleko od kuće. Bred Pit i Barak Obama dele istog rođaka iz Virdžinije, Edvina Hikmana, koji je umro 1769. godine. Međutim, jedan od najpoznatijih glumaca Holivuda ima još veza sa Belom kućom. Naime, njegova izabranica, Anđelina Džoli, u rodu je (doduše, deveto koleno) sa bivšom prvom damom, Hilari Klinton.

Kejt Midlton i Gaj Riči

Vojvotkinja od Kembridža i poznati režiser u srodstvu su preko zajedničkog rođaka iz 18. veka. Gaj (45) je prisustvovao kraljevkom venčanju 2011. godine, ali ne zbog rodbinskih veza, već zbog prijateljstva sa princom Vilijamom.

Džastin Biber i Selin Dion

Ko bi rekao da je poznata pevačica, koja nas godinama oduševljava najlepšim ljubavnim pesmama, u srodstvu sa miljenikom devojčica, nedavno uhapšenim Biberom (19). Selin Dion (45) i njen dosta mlađi kolega i rođak, dele iste pretke iz 17 veka. Osim toga, međutim, ovo dvoje nemaju ništa više zajedničko.

Autor: Novosti magazin

#Poznate ličnosti

#VIP

#bred pit