Pevač aktivno trenira u 7. deceniji

Pevač Marinko Rokvić redovno na svom Instagram profilu deli video snimke i slike treninga na kojima možemo videti da pevač ima odličnu kondiciju u 66. godini života.

Iako je već uveliko zakoračio u sedmu deceniju, po njegovom izgledu to se ne može baš reći. Marinko odlazi na Košutnjak gde aktivno vežba.

View this post on Instagram

Jesen, sunce, trening, priroda, Košutnjak.... Užitak za sva čula. Iskoristite i vi ovaj period sunčanog vremena da ga provedete što više u prirodi, naravno uz obaveznu fizičku distancu. 💪🥊🏋️‍♀️🌞🍁🍂🍄 #marinkorokvic #rokvic #zdravživot #priroda #vezbanje #uzdravomteluzdravduh

A post shared by MARINKO ROKVIĆ (@marinkorokvicofficial) on

IZVOR: IG / @marinkorokvicofficial

Pevač je svoje pratioce posavetovao da pored zdrave ishrane i unošenja vitamina treba obratiti pažnju i na fizičku aktivnost, pogotovo u doba koronavirusa.

View this post on Instagram

U ovom ludom vremenu korone, jačanje imuniteta je prioritet. Pored vitamina, izbalansirane ishrane, dobrog sna i fizička aktivnost je jedna od veoma bitnih stvari koje treba da uvedemo u svoju svakodnevicu. Vežbajmo i pozitivno mislimo. Jer kako zračimo tako i privlačimo. Svesno privucimo najbolje. #marinkorokvic #rokvic #vezbanje_i_zdravlje #vezbane #uzdravomteluzdravduh

A post shared by MARINKO ROKVIĆ (@marinkorokvicofficial) on

IZVOR: IG / @marinkorokvicofficial

Autor: redportal.rs

#marinko rokvic

#trening