Osman je prema Stefanovim rečima koristio drogu oko 10 godina, ali se izvukao iz toga

Rijaliti takmičar Stefan Karić, koji se trenutno nalazi u Zadruzi 4, prokomentarisao je Draganino učešće u rijalitiju i tom prilikom se dotakao teme oca, o kome je otkrio da je jedno vreme bio na teškim drogama, a da je on sve to gledao.

- Na koje osobe si mislio kada si rekao Dragani svaka joj čast, jer je izašla na takav način - postavljeno je pitanje Kariću od strane Lepog Miće na šta je on odgovorio:

- Na sve prostitutke, koje su izabrale to zbog teškog života, možda će me narod osuditi, ali svako od nas ima tešku priču. Niko ne zna da je moj otac bio 10 godina na teškim drogama, da sam ja to gledao kad sam bio mali. Da li je bila veća ili manja, ja sam imao sreću da sam imao i majku i oca pored sebe, hvala Bogu, izvukao se iz toga, ali ne mogu da kažem da osuđujem, ali mislim da ima drugi put da se boriš.

Stefan je u daljem izlaganju detaljnije govorio o Osmanu i njegovom nekadašnjem poroku i rekao da je po njegovom primeru video kako ne treba da se ponaša. Takođe, Stefan je istakao da se on izvukao iz toga i uspeo da pruži njemu sve u životu.

Detaljnije o ovoj temi možete čuti i u videu ispod:

IZVOR: YT / Zadruga Official

Autor: Pink.rs / redportal.rs

#droga

#osman

#stefan krić

#zadrug